Επιβάτης καταγγέλλει νέο κρούσμα τραμπουκισμού ελεγκτή του ΟΑΣΘ

ΔΕΙΤΕ τί λέει στην κάμερα του STAR

Μια ακόμη επιβάτης λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη αναγνώρισε στο πρόσωπο του ελεγκτή, ο οποίος πριν λίγες ημέρες με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο προσπάθησε να ακινητοποιήσει μια νεαρή επιβάτη που δεν είχε εισιτήριο, ως τον άνθρωπο που επί ώρες της δημιούργησε αναστάτωση χωρίς κανέναν λόγο.

«Όχι μόνο τον αναγνώρισα αλλά ταράχθηκα κιόλας βλέποντας τις εικόνες γιατί και εγώ είχα πέσει θύμα του ίδιου ελεγκτή πριν από λίγους μήνες και ευτυχώς εγώ έφτασα το θέμα στο υπουργείο. Έχει θέμα με τις γυναίκες», είπε η ίδια στην κάμερα του STAR.

Στην συνέχεια πρόσθεσε «29 Μαρτίου είμαι στην ίδια στάση με τον συγκεκριμένο ελεγκτή. Περιμένω το λεωφορείο, επιβιβαζόμαστε ταυτόχρονα, ο κύριος μάλιστα είναι μπροστά από μένα. Με το που ανεβαίνει τα σκαλιά γυρίζει πίσω και μου ζητά το εισιτήριο πριν καν ανέβω στο λεωφορείο».

Η επιβάτης του λεωφορείου χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, κάλεσε αμέσως το 100.

Τελικά από τύχη, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, δεν είχε την ίδια αντιμετώπιση από τον ελεγκτή όπως η νεαρή κοπέλα που θα δείτε στο βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top