Αστυνομικοί ζήτησαν 60.000 ευρώ από προπονητή για να «γλιτώσουν» το γιο του από τη φυλακή

Ο Γιάτσεκ Γκμόχ δεν την… πάτησε

Την αδυναμία που τρέφει στο γιο του ο γνωστός προπονητής Γιάτσεκ Γκμόχ προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν κάποιοι επιτήδειοι, ακολουθώντας την κλασική πλέον μορφή απάτης για υποτιθέμενο τροχαίο δυστύχημα.

Ο Πολωνός «κόουτς» δέχθηκε τηλεφώνημα στο σπίτι του από κάποιον δήθεν αστυνομικό, ο οποίος του είπε ότι ο γιος του προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα και ότι θα έπεφτε στα μαλακά εάν πλήρωνε 60 χιλιάδες ευρώ στους εξοργισμένους συγγενείς του θύματος.

«Εδώ στο τμήμα έχουμε το γιό σας. Είναι τρομοκρατημένος και κλαίει, γιατί έξω από το τμήμα έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς του θύματος και απειλούν να λιντσάρουν το παιδί σας. Θα πρέπει να πληρώσετε για να αποφύγετε τη φυλακή».

Ο Γιάτσεκ Γκμόχ ωστόσο, αν και στην αρχή μούδιασε από την είδηση του τροχαίου, δεν έχασε την ψυχραιμία του. Έχοντας στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού του τον απατεώνα, επικοινώνησε με τον γιο του και όταν διαπίστωσε ότι όλα ήταν ψέματα, ενημέρωσε την αστυνομία.

Η τηλεφωνική απάτη για υποτιθέμενο τροχαίο δυστύχημα έχει πάρει πλέον διαστάσεις επιδημίας και οι σπείρες έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top