ΑΥΤΗ είναι η 20χρονη που ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ από ποτά- ΜΠΟΜΠΕΣ στην Ζάκυνθο! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μάνα της

«Τα νεφρά της έχουν καταστραφεί εντελώς»

​Το νεαρό κορίτσι από τη Βρετανία - μόλις 20 ετών - μετά το...πάρτι σε κλαμπ της Ζακύνθου, όπου το αλκοόλ έρεε... άφθονο, κοιμήθηκε για δύο ολόκληρα 24ωρα.

pic1.jpg
Όταν άνοιξε τα μάτια της, όμως, βρέθηκε στην αρχή ενός... τρομακτικού εφιάλτη! Δεν μπορούσε να δει και τα νεφρά της δεν λειτουργούσαν. Η μητέρα της, που έφτασε όσο μπορούσε πιο γρήγορα στο πλευρό της, μιλάει στη Mirror και... συγκλονίζει!

«Τα νεφρά της έχουν καταστραφεί εντελώς. Κάνει αιμοκάθαρση κάθε μέρα. Οι γιατροί δεν είναι σίγουροι αν η πλήρης όρασή της ή τα νεφρά της θα επανέλθουν ποτέ . Η κόρη μου δεν έχει συνέλθει. Μπορεί να διακρίνει μόνο σχήματα».

2222.jpg
Οι γιατροί, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα... Η τύφλωση της κοπέλας μπορεί να σχετίζεται με την κατανάλωση νοθευμένων ποτών, δηλαδή τις... μπόμπες μεθανόλης! Η κατάσταση των νεφρών της, όμως, σύμφωνα με τους γιατρούς φαίνεται να... κρύβει ένα σοβαρό νόσημα, που εκδηλώθηκε υπό την επήρεια στρες.

Φως... στο μυστήριο που οδήγησε την 20χρονη κοπέλα, σ΄ αυτή την τραγική κατάσταση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί. Η... συνέχεια θα γραφτεί σε νοσοκομείο της Αγγλίας, όπου αναμένεται να μεταφερθεί την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top