Αποκλειστικό STAR:Φαβέλες,ναρκωτικά και φοροδιαφυγή στο κέντρο της Αθήνας

Κάθε μέρα και χειρότερα - Πρώτη ανάρτηση 03/09/2016 20:40

​Η απουσία του κράτους στο κέντρο της Αθήνας είναι εμφανής. Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του σταρ και του Βαγγέλη Γκούμα εκατοντάδες μετανάστες στοιβάζονται μέσα σε παλιά κτίρια της Αθήνας οι περισσότεροι χωρίς χαρτιά, ναρκωτικά πωλούνται μέρα μεσημέρι ενώ και η φοροδιαφυγή οργιάζει.

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν φαβέλες που μπορεί να μην είναι παράγκες είναι όμως παλιά κτίρια που έχουν μετατραπεί σε σπίτια για μετανάστες οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν διαθέτουν χαρτιά.

Οι συνθήκες υγιεινής απαράδεκτες, άνθρωποι ταλαιπωρημένοι χωρίς να γνωρίζουν και οι ίδιοι αν έχουν κάποια αρρώστια καθώς δεν τους έχει δει γιατρός και κοιμούνται δίπλα στα σκουπίδια .

Οι τουαλέτες είναι σε άθλια κατάσταση και το μόνο που τους δίνει ανακούφιση είναι ένα πιάτο φαγητό που μαγειρεύουν σε μια βρώμικη κουζίνα. Οι επιτήδειοι εισπράττουν από τον καθένα 100 ευρώ το μήνα.

Την ίδια στιγμή κοινό μυστικό είναι ότι για να βρεις ναρκωτικά πρέπει να κινηθείς στην Γερανίου , στην Ευριπίδου αλλά και σε παράπλευρα στενά .Σε όλη την διάρκεια του ρεπορτάζ δεν είδαμε ούτε έναν ένστολο αστυνομικό.

Στους ίδιους δρόμους υπάρχουν καταστηματάρχες οι οποίοι φοροδιαφεύγουν συστηματικά, μάλιστα, καταστηματάρχης όταν είδε την κάμερα του σταρ έκρυψε με βιαστικές κινήσεις το πακέτο με τα χαρτονομίσματα που κρατούσε στα χέρια του και το έβγαλε όταν τον κατάλαβε ο δημοσιογράφος. Ήταν οι εισπράξεις της ημέρας που δεν έβαλε στο ταμείο που ήταν πραγματικό ερείπιο

Μάλιστα εκτός από το χαλασμένο ταμείο έκλεισε και τον υπολογιστή του στον οποίο υπήρχαν ποσά αλλά και κινεζικοί κωδικοί που ακόμη και σε έλεγχο δεν θα μπορούσαν να τους διαβάσουν. Αυτή δυστυχώς είναι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας . Και τα πράγματα μέρα με την μέρα γίνονται χειρότερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top