Ο καιρός ευνοεί για τις τελευταίες βουτιές- Χαρείτε το Σαββατοκύριακο

Από την Τρίτη αναμένονται καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

​Μας τα χάλασε ο καιρός… ωστόσο σύμφωνα με την εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα παρουσιάσει βελτίωση και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Το Σάββατο αναμένονται αραιές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας σε ολόκληρη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα, τα νησιά του κεντρικού και βορείου Αιγαίου και τα νησιά του βορείου Ιονίου. Μόνο τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 14 έως 32, στην κεντρική και νότια από 15 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 30, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 30 και στην Κρήτη από 20 έως 28.

Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ τις θερμές ώρες της ημέρας θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ ενώ τις θερμές ώρες της ημέρας θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφό��.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας και μόνο τις θερμές ώρες θα αναπτυχθούν πυκνότερες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς.
Όσοι προλάβετε να κάνετε τα μπάνια σας το Σαββατοκύριακο γιατί από την Τρίτη θα έχουμε νέα αλλαγή του καιρού με ανέμους ,βροχές και καταιγίδες.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top