ΦΡΙΚΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ μέσω facebook! 30χρονος βίασε 20χρονη και την απειλούσε!

Της ζήτησε 1.000 ευρώ για να μη δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες της που είχε τραβήξει

Θύμα βιασμού και εκβίασης κατήγγειλε ότι έπεσε μια νεαρή γυναίκα από 30χρονο τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο κατηγορούμενος την έπεισε να του στείλει φωτογραφίες της και στη συνέχεια την ανάγκασε να συναντηθούν και ασέλγησε σε βάρος της για να μην τις δημοσιοποιήσει.

Η γνωριμία μέσω facebook με τον 30χρονο αυτοκινητιστή μετατράπηκε σε εφιάλτη για τη νεαρή γυναίκα. Μέσα από τις συνομιλίες τους ο κατηγορούμενος την έπεισε να του στείλει φωτογραφίες της. Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης από τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης. Ο νεαρός άνδρας την απειλούσε ότι θα τις δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο και έτσι την έπεισε να συναντηθούν για να του δώσει χρήματα.

Με το πρόσχημα ότι θα διαγράψει τις φωτογραφίες, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 30χρονος ασέλγησε σε βάρος της μέσα στο ταξί του. Δε σταμάτησε όμως εκεί.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα ο κατηγορούμενος της ζήτησε 1.000 ευρώ για να μη δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες της που είχε τραβήξει όπως ισχυριζόταν εν αγνοία της κατά τη συνάντησή τους.

Μάλιστα τα χρήματα θα παραλάμβανε 37χρονη φίλη του. Η 20χρονη κατέφυγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν 300 ευρώ και κανονίστηκε συνάντηση για να παραδώσει στην άλλη γυναίκα τα χρήματα, την οποία συνέλαβαν μόλις τα παρέλαβε.

Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη στον προαστιακό του Κορωπίου και ο 30χρονος, όπου περίμενε την 37χρονη. Στο σπίτι και το αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κινητά, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κάρτα μνήμης και 5.500 ευρώ, ενώ γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν και άλλες γυναίκες που είχαν πέσει θύματά του.

Σε βάρος του 30χρονου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, παράνομη βία και εκβίαση, και σε βάρος της 37χρονης για εκβίαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top