Λάρισα: ΣΟΚΑΡΕΙ η 14χρονη- «Ο νονός μου με βιάζει και με εξωθεί στην πορνεία»

Άφωνοι οι αστυνομικοί άκουγαν τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της ανήλικης

Λάρισα: ΣΟΚΑΡΕΙ η 14χρονη- «Ο νονός μου με βιάζει και με εξωθεί στην πορνεία»

​Είναι από αυτές τις ειδήσεις που δεν θες να γράψεις ή να διαβάσεις… Ένα κοριτσάκι 14 χρονών αντί να παίζει με τους φίλους του βίωσε τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής του! Ο άνθρωπος που την βάπτισε όχι μόνο την βίαζε αλλά την εξωθούσε και στην πορνεία.

Αλλά ας πάρουμε την συγκλονιστική υπόθεση από την αρχή… Την Πέμπτη συνελήφθη στην Λάρισα ένας 55χρονος και ένας 56χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού σε βάρος 14χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος, ο οποίος ήταν νονός της ανήλικης, από τα μέσα Αυγούστου, την κρατούσε παρά τη θέληση της σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την εξωθούσε στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η κοπέλα στους αστυνομικούς ο 55χρονος πρώην υπάλληλος στο Δήμο Τυρνάβου, την εξανάγκαζε σε ομαδικά όργια με υπερήλικες.

Όμως φαίνεται πως οι δύο κατηγορούμενοι τα χάλασαν στην μοιρασιά. Ο 56χρονος φέρεται να κατήγγειλε με τηλεφώνημα του στην αστυνομία Τυρνάβου τον 55χρονο συνεργό του, ο οποίος με τη σειρά του «έδωσε» τον συνεργό του.

Το κορίτσι ζούσε σε εκκλησιαστικ�� ίδρυμα και με τη βοήθεια της μητέρας του 55χρονου, η οποία αναζητείται, δραπέτευσε. Ο νονός της, προσέφερε στέγη στη μικρή χωρίς εκείνη να ξέρει τι την περίμενε...

Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις Έλληνες και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που κατηγορούνται για βιασμό σε βάρος της 14χρονης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΦΡΙΚΗ στη Λάρισα! 55χρονος κρατούσε και βίαζε συστηματικά 14χρονη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top