ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Λίγο μετά την έκρηξη στη βίλα του γνωστού επιχειρηματία της Μυκόνου

Αυτή ήταν η δεύτερη επίθεση σε βάρος του, μόλις μέσα σε ένα μήνα

Ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη χθες αργά το βράδυ έξω από την πολυτελή μεζονέτα γνωστού επιχειρηματία στην Πεντέλη με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές, όπως σας ενημερώσαμε στο star.gr.

Το σπίτι ανήκει σε έναν από τους συνιδιοκτήτες διάσημου Μυκονιάτικου beach bar, και σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, αυτή ήταν η δεύτερη επίθεση σε βάρος του, μόλις μέσα σε ένα μήνα.

To STAR εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες, την ώρα που η αστυνομία έσπευσε στο σημείο.

Με τη σειρήνα του συναγερμού να ηχεί ακόμη από την ισχυρή έκρηξη οι αστυνομικοί της ασφάλειας με φακούς στα χέρια, ερευνούν σχολαστικά μες το σκοτάδι τους εξωτερικούς χώρους της πολυτελούς μονοκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Στεφανίας στη Πεντέλη.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα το πολυτελές σπίτι αποκλείστηκε περιμετρικά για αρκετή ώρα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να αποκλείσει την πιθανότητα ενός δεύτερου εκρηκτικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί του εγκληματολογικών ερευνών εντόπισαν ίχνη εκρηκτικής ύλης που οι άγνωστοι δράστες πυροδότησαν πιθανότατα με βραδύκαυστο φιτίλι με αποτέλεσμα από την ισχυρή έκρηξη να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στη μονοκατοικία.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας κάνουν λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού του γνωστού επιχειρηματία η οποία προσπάθεια μάλιστα κλιμακώνεται σταδιακά, καθώς και πριν από ένα μήνα άγνωστοι δράστες είχαν βάλει φωτιά στην κεντρική είσοδο της μεζονέτας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top