Στοιχεία ΣΟΚ για 50 «ΑΡΡΩΣΤΑ» νοσοκομεία της χώρας-Τραγικές ελλείψεις, χαλασμένα μηχανήματα

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

​Πενήντα νοσοκομεία της χώρας είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Χωρίς βασικές ειδικότητες γιατρών, με χαλασμένα μηχανήματα και χιλιάδες χρωστούμενα ρεπό εργάζονται στα όρια της εξόντωσης, νοσηλευτές και γιατροί.

Το ΕΣΥ αργοσβήνει και τα στοιχεία που φέρνουν στο φως οι υπάλληλοι στα δημόσια νοσοκομεία, είναι για ακόμη μια φορά αποκαρδιωτικά!

50 δημόσια νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας μας σε διάλυση, με τρομερές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά...

Νοσοκομείο Αιγίου: δεν λειτουργεί ο Αξονικός. Ανύπαρκτη η Μαιευτική κλινική.

Νοσοκομείο Καλαβρύτων: Μεγάλες ελλείψεις προσωπικού. Δεν διαθέτει ορθοπεδικό τμήμα παρά το γεγονός ότι στην πόλη λειτουργεί ένα από τα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα.

Πανεπιστημιακό Ρίου: Τεράστιες ελλείψεις προσωπικού

Νοσοκομείο Λευκάδας: Οι ασθενείς αγοράζουν μόνοι τους τα υλικά για τη θεραπεία τους.

Οι νησιώτες κάνουν τον σταυρό τους μην συμβεί κάτι και πρέπει να παλέψουν με τα μποφόρ για να μεταφερθούν στα νοσοκομεία μεγαλύτερων νησιών ή στην Αθήνα σε περίπτωση ανάγκης.

Κέντρα Υγείας Κυκλάδων: Ελλείψεις σε ορθοπεδικούς, Καρδιολόγους, Παιδιάτρους, Μικροβιολόγους.

Νοσοκομείο Κω: Οι νοσηλευτές κάνουν διπλοβάρδιες. Χωρίς φαρμακοποιό.

Νοσοκομείο Ρόδου: 50% οι ακάλυπτες οργανικές θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού. Πέντε μηχανήματα χαλασμένα στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Οι ασθενείς γίνονται μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο για μαγνητική και αξονική τομογραφία ακόμα και μικροβιολογικές εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top