Με το… αριστερό μπήκε ο Σεπτέμβριος: Πέφτει η θερμοκρασία – Που θα βρέξει

Ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Με το… αριστερό μπήκε ο Σεπτέμβριος: Πέφτει η θερμοκρασία – Που θα βρέξει
Με το… αριστερό μπήκε ο Σεπτέμβριος, φέρνοντας απότομα πτώση της θερμοκρασίας αλλά και βροχές σε αρκετά μέρη της χώρας.
Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βοειοδυτικά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι μέτριοι προς ισχυροί εντάσεως 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται επίσης λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν προς το απόγευμα και αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μέτριοι εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα δείξει από 22 έως 29 βαθμούς.
Η πρόβλεψη στην υπόλοιπη Ελλάδα:
Μακεδονία, Θράκη
Προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις που θα αυξηθούν τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μπορφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου (στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου (στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός στην Πελοπόννησο αναμένεται αρχικά γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές, αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4, στα ανατολικά 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς κελσίου (στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).
Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 23 έως 30 και τοπικά στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς κελσίου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top