Ούτε μία προσαγωγή για τον άγριο ξυλοδαρμό του Διοικητή της Τροχαίας

Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ και φόβοι για επεισόδια στη ΔΕΘ

Ικανοποιητική κρίνεται η εξέλιξη της υγείας του διοικητή της τροχαίας Αθηνών, Γιώργου Διαμαντόπουλου που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από ομάδα κουκουλοφόρων, στην οδό Πατησίων το απόγευμα της Δευτέρας. Πάντως μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή υπόπτου για την επίθεση.

Σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντα του ο διοικητής, μετά την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε από ομάδα κουκουλοφόρων, μετά τη λήξη αντιρατσιστικής πορείας που διοργάνωσαν αναρχικές ομάδες.

Για την επίθεση ωστόσο, μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχε�� γίνει ούτε καν μια προσαγωγή υπόπτου ενώ οι έρευνες των αστυνομικών κινούνται στα τυφλά, αφού οι δράστες φορούσαν κουκούλες και μετά τον ξυλοδαρμό, εξαφανίστηκαν προς τα στενά των Εξαρχείων όπου δεν υπάρχουν κυκλώματα παρακολούθησης που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες.

Και φυσικά, η επίθεση στον κ. Διαμαντόπουλο, φαίνεται πως ήταν η πλέον πρόσφατη σε μια σειρά άλλων επιθέσεων με στόχους κυρίως αστυνομικούς αλλά και εταιρίες μέσα σε διάστημα δύο περίπου μηνών.

Όλα αυτά, είναι προεόρτια λένε αστυνομικοί που γνωρίζουν την κατάσταση, για το τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Και ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανακοίνωσε προς πρόκειται να βγουν στους δρόμους 700 αστυνομικοί που έως τώρα υπηρετούν ως συνοδοί επισήμων, στη Βουλή οι τόνοι ανέβηκαν, με αφορμή την δολοφονική επίθεση στον κ. Διαμαντόπουλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top