ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ στη Γενική Γραμματεία! Drone... αγνώστου κατόχου πέταξε πάνω από το κτίριο!

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών

​Συναγερμός σήμανε έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα του STAR drone πέταξε πάνω από το κτίριο και αρκετές φορές το πλησίασε, με τους ανθρώπους της ΓΓΕ να αναστατώνονται από την παρουσία του και τις κινήσεις του, ενώ παραμένει άγνωστος ο κάτοχος του.

Μάλιστα, κάποια στιγμή το drone έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τα παράθυρα του 3ου και 4ου ορόφου του κτιρίου, σταμάτησε για λίγο και εν συνεχεία έφυγε από το σημείο.

Αμέσως οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν προς κάθε κατεύθυνση για τον εντοπισμό του χειριστή του μη επανδρωμένου αεροσκάφους. Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες.

Την ίδια ώρα εντός του κτιρίου η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών έχει ξεκινήσει και οι εκπρόσωποι καθώς και τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής παραμένουν στο κτίριο της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top