Πόρτο Ράφτη: Νεκρός ανασύρθηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς

Σε βάθος περίπου 32 μέτρων και σε απόσταση περίπου 70 μέτρων από τη σημαδούρα που είχε ποντίσει

Πόρτο Ράφτη: Νεκρός ανασύρθηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς

​Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από δύτες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού το άψυχο σώμα του 39χρονου ψαροντουφεκά ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα το πρωί της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή «ΜΑΥΡΟΝΕΡΙ» Αυλάκι Πόρτο - Ράφτη και έκτοτε αγνοούνταν.

Το βράδυ της Τρίτης η σύζυγος του αγνοουμένου ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Ραφήνας και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από πλωτά περιπολικά προς εντοπισμό του, στη θαλάσσια περιοχή Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη, καθώς και από το ερασιτεχνικό σκάφος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» Λ.Ρ. 4381-Α με επιβαίνοντες στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και εθελοντές δύτες - διασώστες.

Έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς. Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκε το πτώμα του 39χρονου σε βάθος περίπου 32 μέτρων και σε απόσταση περίπου 70 μέτρων από τη σημαδούρα που είχε ποντίσει.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός του ανωτέρω πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top