Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία-ΔΕΙΤΕ που θα βρέξει

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία-ΔΕΙΤΕ που θα βρέξει

Σήμερα αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι, όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδε��. Στις νησιωτικές περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες κατά τόπους νεφώσεις το απόγευμα.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 17 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 34 και στην Κρήτη από 17 έως 31.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως στα ανατολικά θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και τοπικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top