Σώρρας is back! Αφού… ξεχρέωσε την χώρα μας, υπόσχεται να πληρώσει και την εφορία των Ελλήνων!

Έκανε εμφάνιση... πολιτικού στην Τρίπολη!

​Ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι μπορεί να ξεχρεώσει και να σώσει την Ελλάδα με μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, ξαναχτύπησε!

7f260-1.jpg

Εμφανίστηκε στην Τρίπολη με look και αέρα wannabe πολιτικού και... έταξε τον ουρανό με τ’ άστρα στους οπαδούς του, που κατέκλυσαν το Πνευματικό Κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν την ομιλία του.

«Το χρέος δε�� είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Θα κάνουμε έναν μεγάλο έλεγχο στην χώρα μας. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην "Ελλήνων Συνέλευσις" (Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα). Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε» είπε ο Αρτέμης Σώρρας στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία».

Ο κύριος Σώρρας κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να... πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα... 600 δισ. ευρώ! Όσα δηλαδή χρήματα έλεγε και στο παρελθόν ότι είχε για να αποπληρώσει το ελληνικό χρέος!

Τελικά, αντί για… εξόφληση, μας ήρθε τρίτο μνημόνιο με νέα σκληρά μέτρα!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε επίσης:

Εκδικάζεται η υπόθεση για 600 δις του Σώρρα - Έλεγε ότι θα τα δανείσει στην Ελλάδα

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας που έλεγε πως θα βοηθήσει την Ελλάδα να ξεχρεώσει

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top