Αίγινα:ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ απ’τον κυβερνήτη του σκάφους που παρέλαβε τον 77χρονο μετά την τραγωδία

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​Νέες αποκαλύψεις έρχονται στην δημοσιότητα για την τραγωδία στην Αίγινα. Αυτή τη φορά από την επιβάτιδα του ταχύπλοου σκάφους, που εξηγεί γιατί έφυγε από το νησί, χωρίς να καταθέσει στις αρχές, ενώ στο STAR μιλά αποκλειστικά ο κυβερνήτης που έστειλε τη φουσκωτή λέμβο για να παραλάβει τον 77χρονο.

Μια γυναίκα τον παραλαμβάνει από το λιμάνι του Φάρου στην Αίγινα. Πρόκειται για την σύζυγο του κυβερνήτη του Ντουέντε 2 ενός άλλου σκάφους με παρόμοιο όνομα που βρισκόταν 6 ναυτικά μίλια από το ναυάγιο στο Αγκίστρι.

Συντετριμμένος ο 77χρονος, μονολογούσε για το κακό που συνέβη.

«Τι έκανα τι έκανα, τι έπαθα, από πού πετάχτηκε η λάντζα, πως βρέθηκε εκεί;»

Στο STAR μίλησε ο κυβερνήτης του σκάφους Duende2 ο οποίος έστειλε φουσκωτό σκάφος, μετά από επικοινωνία που είχε με φίλο του 77χρονου και ζητούσε βοήθεια.

«Ο … με πήρε τηλέφωνο και μου λέει Βουλιάζει ο …., στείλε κάτι κάντε κάτι να τον πάρετε. Έστειλα εγώ έναν επιβάτη που ήξερε την περιοχή να πάει γιατί βούλιαζε το σκάφος. Εμείς δεν ξέραμε τίποτα για το ατύχημα και τον πήρε και έφυγε όπως τον πήρε με πήρε το παιδί τηλέφωνο και μου λέει θέλει να πάει στο λιμεναρχείο, ωραία λέω πήγαινέ τον στην Αίγιν��».

Η…ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Μάλιστα ο κυβερνήτης Ν.Λ και φίλος του 77χρονου αναφέρεται και στην… υποτιθέμενη μυστηριώδη γυναίκα από την Ελβετία ιδιοκτήτρια του Ντουέντε 2- η οποία έδωσε την εντολή να φύγει το βοηθητικό φουσκωτό και να παραλάβει τον 77χρονο.

«Η αλλοδαπή είναι η ιδιοκτήτρια του σκάφους που ήμουν εγώ μέσα και κάναμε μαζί μπάνιο και της λέω έτσι και έτσι συμβαίνει αυτό το πράγμα. Μου ζητάνε βοήθεια τι να κάνω να το στείλουμε; Ε στείλε το λέει».

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ;

Την ίδια στιγμή, η τέταρτη επιβάτιδα του «Duende», η 65χρονη Θ. Κ εμφανίστηκε στις Αρχές και αναμένεται να καταθέσει. Φέρεται να τηλεφώνησε στο Λιμεναρχείο Αίγινας και να αιτιολόγησε την απουσία της λόγω του ισχυρού σοκ που υπέστη.

«Μετά την αποβίβαση στην Αίγινα, πήρα το πρώτο πλοίο για Αθήνα, το «Άγιος Νεκτάριος», στις 2:10 το μεσημέρι, και από τότε κλείστηκα στο σπίτι σε κακή ψυχολογική κατάσταση».

Εκφράζουμε την απορία για ποιο λόγο εφόσον η υπόθεση δεν διερευνάται πλέον από το Λιμενικό Σώμα, το Λιμεναρχείο Αίγινας συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων ή εν δυνάμει κατηγορουμένων.

Σε κάθε περίπτωση όταν υπάρχουν νεκροί, η οικεία Λιμενική Αρχή διενεργεί εκ του νόμου και σύμφωνα με τις εντολές της Εισαγγελίας την προανάκριση. Κατά την ανακριτική διαδικασία, όπως γνωρίζουν οι συνήγοροι, προΐσταται η Ανακριτική Αρχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top