Τραγωδία Αίγινας: ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ο 77χρονος χειριστής του ταχυπλόου

Αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά

​Να παραμείνει στη φυλακή μέχρι τη δίκη του, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά για τον 77χρονο χειριστή τoυ ταχυπλόου, που προκάλεσε το θάνατο 4 ανθρώπων στο ναυτικό δυστύχημα της Αίγινας.

Ο 77χρονος από την περασμένη Παρασκευή, παρέμεινε σε κατ’ οίκον περιορισμό, μετά την πολύωρη απολογία του. Υπενθυμίζεται ότι υπήρχε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα σχετικά με την προφυλάκισή του ή όχι.

Έτσι, την απόφαση κλήθηκε να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά, το οποίο αποφάσισε την προφυλάκιση του 77χρονου.

Ο συνήγορος των θυμάτων, Αλέξης Κούγιας, μόλις ενημερώθηκε για την προφυλάκιση του 77χρονου κατηγορουμένου, δήλωσε: «Η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά ήταν αυτονόητη για ένα τέτοιο έγκλημα με τόσο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το δικηγορικό μας γραφείο, εκτελώντας την εντολή των συγγενών των θυμάτων και των ίδιων των θυμάτων που έχουν επιβιώσει, θα πράξει επίσης το αυτονόητο, δηλαδή να συνεργαστεί με την κ. ανακρίτρια, ώστε να αναδειχθούν τα γεγονότα όπως αληθινά συνέβησαν, και ��α λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όλοι όσοι διέπραξαν παράνομες πράξεις, είτε κατά την διάρκεια του εγκλήματος, είτε μετά από αυτό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top