Τραγωδία στην Αίγινα: Αποκαλύψεις για τον γιατρό που ανανέωσε το δίπλωμα του χειριστή

10 ευρώ το πιστοποιητικό υγείας με εξέταση... εξ' αποστάσεως

Μια εβδομάδα έχει περάσει από το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα με τους τέσσερις νεκρούς και η οργή των συγγενών ξεχειλίζει καθώς και ένα ερώτημα παραμένει αναπάντητο! Πως ο χειριστής του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα, ανανέωσε το δίπλωμα του, από τη στιγμή που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει: «Πάσχω από σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου, αρτηριακή υπέρταση, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Λαμβάνω χρονίως φαρμακευτική αγωγή και χρησιμοποιώ μηχάνημα ύπνου με παράλληλη χρήση οξυγόνου σε παροχή 3 λίτρα ανά λεπτό, κατά τις ώρες ύπνου από τριετίας. Η καθημερινή χρήση τω παραπάνω είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μου».

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο γιατρός που ανανέωσε το δίπλωμα του χειριστή, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν θυμάμαι να του έχω δώσει εγώ άδεια... Άμα είχε τεράστια προβλήματα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει χαρτί. Μπορεί να πλαστογράφησε την υπογραφή μου και τη σφραγίδα μου...».

Μάλιστα όπως θα δείτε στο βίντεο ο ίδιος γιατρός δέχεται ��α δώσει πιστοποιητικά υγείας, με αμοιβή 10 ευρώ και χωρίς εξέταση και σε άλλους ηλικιωμένους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top