Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ! Αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις 2016

Από μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι

​Το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής και τα ονόματα των επιτ��χόντων στα ΑΕΙ, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

Από τις 11.00 της ίδιας ημέρας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).
Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας.
Επίσης, 11 η ώρα το πρωί της Τετάρτης θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της ��.Ε., μη ελληνικής καταγωγής.
Τα αποτελέσματα αυτά θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.
Μπορεί πριν από μερικές ώρες η Σία Αναγνωστοπούλου να έκανε λόγο για Πέμπτη, Παρασκευή, όμως τελικά, θα τελειώσει νωρίτερα η αγωνία για 100.000 υποψηφίους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top