Αίγινα: Αποτυπώματα, άρση τηλεφωνικού απορρήτου και συμπληρωματικές διώξεις ζήτησε ο Κούγιας

Έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας Κατιφέ και κάποιων εκ των τραυματιών

​Στα δικαστήρια του Πειραιά, βρέθηκαν σήμερα οι συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος της Αίγινας, συνοδευόμενοι από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Ο γνωστός ποινικολόγος παρέλαβε σήμερα τη δικογραφία και προχώρη��ε σε συμπληρωματικές διώξεις, όπως ανέφερε.

Συγκεκριμένα, ο κ.Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής της οικογένειας Κατιφέ, η οποία στο τραγικό δυστύχημα της Αίγινας έχασε την 5χρονη Σεβαστή Κατιφέ και τον 44χρονο πατέρα του κοριτσιού, Θεοδόσιο Κατιφέ.

Ακόμη ο ποινικολόγος θα υπερασπιστεί και τους τραυματίες Αλεξάνδρα Αρκουζή, Αναστάσιο Αναστασίου, Ιωάννη Αναστασίου και Αναστασία Αναστασίου.

163873.jpg
«Κάναμε μια παράσταση πολιτικής αγωγής, έχουμε όμως μια διαφοροποίηση. Ζητήσαμε να ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις για τα αδικήματα εκθέσεως ζωής σε κίνδυνο, γι’ αυτούς που επέβαιναν στο σκάφος και δεν βοήθησαν τα θύματα, γι’ αυτούς που βοήθησαν τον 77χρονο κατηγορούμενο και τους επιβαίνοντες στο ταχύπλοο να διαφύγουν, καθώς και για τον κάτοικο Αίγινας, ο οποίος σε συνεργασία με το λιμεναρχείο Αίγινας, απομάκρυνε το σκάφος από την περιοχή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια.

Τέλος, ζητήθηκε να ληφθούν αποτυπώματα από το ταχύπλοο, τα οποία, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, δεν έχουν ληφθεί μέχρι τώρα καθώς και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top