Ξαφνικά… Φθινόπωρο! Πέφτει η θερμοκρασία - Πού θα βρέξει

Αλλάζει ο καιρός αυτή την εβδομάδα / πρώτη ανάρτηση: 22-08-2016, 00:00

​Με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και τοπικές καταιγίδες θα κυλήσει η εβδομάδα, καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν αλλαγή του καιρού από σήμερα, Δευτέρα!

Αν και η μέρα θα αρχίσει με λιακάδα, σταδιακά, στα κεντρικά και τα βόρεια, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται τοπικά να πέσει και χαλάζι! Η θερμοκρασία θα φτάσει το πολύ τους 34 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 5 με 6 μποφόρ.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι βροχές θα επεκταθούν την Τρίτη, ενώ μέχρι και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι άστατος.

Αναλυτικά, σήμερα, Δευτέρα, ανά περιοχή:

ΑΤΤΙΚΗ: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 ως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 23 ως 35 και τοπικά 36 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Από τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και από τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 ως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 ως 34 βαθμούς κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ: Λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Βαθμιαία μεταβολή του καιρού από τη νύχτα με βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν τοπικά στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία θα είναι ισχυρές. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4, από το απόγευμα βόρειοι 4 με 5 και από τη νύχτα στην Κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 ως 34 και τοπικά στην Κεντρική Μακεδονία ως 35 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους ορεινά της Ηπείρου, της Στερεάς και πιθανόν της Πελοποννήσου. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στο Βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία έως τη νύχτα στο Νότιο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 ως 35 και τοπικά στα ηπειρωτικά ως 36 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά της Θεσσαλίας και πιθανόν των υπόλοιπων περιοχών. Άνεμοι στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση από τη νύχτα και από τα βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές μεταβλητοί 3 με 4 και από τη νύχτα και από τα βόρεια, βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 23 ως 36 και στη Θεσσαλία πιθανόν τοπικά ως 37 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Αίθριος. Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και πρόσκαιρα ως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 23 ως 33 βαθμούς κελσίου. Στις Κυκλάδες η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα ως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 ως 33 και τοπικά 34 βαθμούς κελσίου.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top