Τραγωδία δίχως τέλος! Η κοπέλα που ακρωτηριάστηκε είναι η σύζυγος του 4ου νεκρού-Έχουν ένα μωρό

«Ήταν ο καλύτερος πατέρας και σύζυγος στον κόσμο. Δεν ξέρω πως θα ζήσουμε τώρα»

Τυχερή μέσα στην ατυχία της. Κατάφερε να σωθεί αν και ακρωτηριάστηκε. Κατάφερε να ζήσει για να μεγαλώσει το ενός έτους μωρό της, αλλά έχασε τον άντρα της, αφού ο τέταρτος νεκρός από το δυστύχημα της Αίγινας ήταν ο σύζυγός της.

Η 29χρονη γυμνάστρια από την Ουκρανία, Αναστασία Τερέτνικ περιγράφει στον Alpha, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν μαζί με τον άντρα της (Σερεντίκ Σεβγέν, 35 ετών) ταξίδευαν για τη νήσο Μονή στη μοιραία λάντζα ‘Αντωνία’. Εξηγεί που κάθονταν, πώς έγινε το δυστύχημα, πώς ήταν το πόδι της και εκφράζει την απόγνωσή της για το πως θα ζήσει από δω και πέρα.

«Το σκάφος ερχόταν από τη δεξιά μεριά της λάντζας και το βλέπαμε να έρχεται κατά πάνω μας. Πέντε με επτά δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση, ο κόσμος άρχιζε να ουρλιάζει και να κλαίει αλλά ο καπετάνιος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα» εξηγεί η κοπέλα από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Το επόμενο σοκ ήταν ισχυρότ��ρο, αυτό της είδησης του θανάτου του συζύγου της. Το ζευγάρι είχε έρθει από την Ουκρανία στην Αίγινα για διακοπές. Μαζί είχαν αποκτήσει κι ένα μωρό, το οποίο είναι ενός έτους.

«Ήταν ο καλύτερος πατέρας και σύζυγος στον κόσμο. Δεν ξέρω πως θα ζήσουμε τώρα».

Η ίδια αναφέρει ότι δεν τους πέταξαν σωσίβια και ότι επιθυμεί την πιο σκληρή ποινή για τον χειριστή του ταχύπλοου.

Οι γιατροί στο ΚΑΤ κατάφεραν να επανασυγκολλήσουν το πόδι της κοπέλας και ελπίζουν να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top