Πήρε εξιτήριο ο 16χρονος τραυματίας από την τραγωδία της Αίγινας- Τι είπε στο STAR

Το ίδιο και ο 26χρονος αδελφός του που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας

Δύο ακόμη τραυματίες από το δυστύχημα με το ταχύπλοο στην Αίγινα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αθήνας. Το πρωί πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ ο 16χρονος που επέβαινε στο τουριστικό σκάφος με τον αδελφό του.

«Αισθάνομαι μια χαρά τώρα. Είμαι καλύτερα από ότι ήμουν. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, ούτε να τ’ ακούω» λέει ο 16χρονος Μιχάλης Λαμπρακόπουλος.

Ο 16χρονος Μιχάλης θέλει να ξεχάσει όσα έζησε μέσα στο μοιραίο τουριστικό σκάφος. Πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ και κρατώντας από το χέρι τη μητέρα του επέστρεψε στην ασφάλεια του σπιτιού του.

Η κα Βενετία νιώθει ευγνωμοσύνη που και τα δυο της παιδιά είναι σώα και καλά στην υγεία τους. Ο μεγάλος της γιος 26 χρόνων πήρε χθες εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

«Μακάρι αυτό που ένιωσα εγώ να μη συμβεί σε κανέναν. Να μη νιώσει κανείς την αγωνία αν τα παιδιά του είναι ζωντανά, αν έχουν ακρωτηριαστεί. Είναι τρομερό το συναίσθημα» λέει η μητέρα του.

Η γυναίκα ευχαρίστησε όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που στάθηκαν στο πλευρό των δυο της παιδιών και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του ανθρώπου που προκάλεσε την τραγωδία.

«Είναι ένας εγκληματίας, όποιος και αν το έκανε. Αναρωτιέμαι στα δικά του παιδιά θα ήθελε να συμβεί αυτό;» συνεχίζει.

Στο ΚΑΤ σε καλή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 29χρονη από την Ουκρανία που υπέστη ανοιχτό κάταγμα κνήμης και στο Κρατικό της Νίκαιας ένας ακόμη άνδρας με κατάγματα. Μέσα στο τουριστικό μαζί του ήταν ακόμη 5 μέλη της οικογένειας του που κατάφεραν και βγήκαν σώοι. Όπως λέει η σύζυγος του τραυματία, ο γιος της έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει τους ανθρώπους που βρέθηκαν στη θάλασσα από την σφοδρή σύγκρουση.

Εξιτήριο πήρε από το 401 που ν��σηλευόταν με ελαφρές κακώσεις και ο τραυματίας αστυνομικός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top