Συντετριμμένος ο γιος του καπετάνιου της λάντζας στην Αίγινα-Η τραγική ιστορία του πατέρα του

«Όποιος έχει λεφτά και πάει και παίρνει ένα σκάφος πάει και σκοτώνει όλο τον κόσμο. Δεν γίνεται έτσι»

Συντετριμμένος ο γιος του καπετάνιου της λάντζας στην Αίγινα-Η τραγική ιστορία του πατέρα του

​Τραγικές φιγούρες είναι ο γιος και ο αδελφός του καπετάνιου της λάντζας που σκοτώθηκε χθες στη ναυτική τραγωδία της Αίγινας.

«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, πολλά χρόνια ναυτικός. Για ένα μεροκάματο πήγαινε ο άνθρωπος και πέρασε ο άλλος και τους πήρε όλους μαζί. Έκλεισε τόσα σπίτια», αναφέρει ο γιος του άτυχου καπετάνιου.

«Όποιος έχει λεφτά και πάει και παίρνει ένα σκάφος πάει και σκοτώνει όλο τον κόσμο. Δεν γίνεται έτσι» ανέφερε ο γιος του καπετάνιου, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

Η τραγική ειρωνεία

Τρία χρόνια πριν, σαν χθες, ο άτυχος Στέλιος Τρίμης είχε χάσει τον πατέρα του. Ο καπετάνιος Στέλιος Τρίμης ξεκίνησε χθες το μεσημέρι, όπως κάθε μέρα, για το συνηθισμένο του δρομολόγιο από την Πέρδικα στη Μονή και η μοίρα του έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι. Σκοτώθηκε μετ�� τον εμβολισμό του σκάφους του από το ταχύπλοο του 77χρονου, λίγο έξω από τον κόλπο της Πέρδικας.

Το άσχημο νέο μετέφερε στον αδερφό του Μίλτο, που διατηρεί ταβέρνα πάνω από το λιμάνι, ένας φίλος του, σοκαρισμένος από την εικόνα του νεκρού καπετάνιου.

Το απόγευμα, ο γιος του με απλανές βλέμμα και έχοντας δίπλα του φίλους και συγγενείς, παρακολουθούσε τα συντρίμμια του ξύλινου σκάφους που διαλύθηκε να φορτώνονται σε φορτηγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΝΤΑΣΗ στα δικαστήρια Πειραιά! Συγγενείς των θυμάτων επιτέθηκαν στον χειριστή του ταχυπλόου

Σε ΠΕΝΘΟΣ η Αίγινα-Στα δικαστήρια σήμερα ο 77χρονος χειριστής του ταχυπλόου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top