Οικογενειακή τραγωδία στην Αίγινα! ΝΕΚΡΟΣ πατέρας και η 5χρονη κόρη του

Μία 29χρονη υπέστη μερικό ακρωτηριασμό

Μαύρη μέρα για μια οικογένεια η βόλτα με τη βάρκα στην Αίγινα, που έμελλε να αποβεί σε τραγωδία.

Οι πληροφορίες λένε ότι η 5χρονη και ο 44χρονος πατέρας της έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα που έγινε μεταξύ Πέρδικας και Μονής. Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τη μητέρα του κοριτσιού, καθώς αναφέρθηκε πως είναι η 29χρονη Ουκρανή που ακρωτηριάστηκε και άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως η μητέρα και ο αδελφός του κοριτσιού ήταν μέσα στη λάντζα αλλά σώθηκαν.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Κέντρου Επιχειρήσεων του Υπουργείου Υγείας, «στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, διακομίσθηκαν 4 νεκροί, 3 ενήλικες 44 και 58 ετών και ένας άνδρας μεσήλικας 40-50 ετών , αγνώστων μέχρις στιγμής στοιχείων καθώς και ένα ανήλικο κοριτσάκι 5 ετών, όπως επίσης και 16 τραυματίες, εκ των οποίων πιο σοβαρά μία γυναίκα 29 ετών αλλοδαπή, με μερικό ακρωτηριασμό αριστερής κνήμης και ένας έφηβος 16 ετών, με τραύματα και επαπειλούμενο αεραγωγό.

Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή των 2 ανωτέρω τραυματιών και επιπλέον άλλων τριών ενηλίκων για περαιτέρω αντιμετώπιση σε Νοσοκομεία της Αθήνας.

αι.jpg
Σε συνεννόηση με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια και το ΕΚΑΒ, οργανώθηκε η διακομιδή τους με πλωτό μέσο συνοδεία ιδιώτη γιατρού, στο Λιμάνι του Πειραιά. Από εκεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν, η κοπέλα στο ΓΝ «ΚΑΤ» η οποία έχει υποβληθεί σε χειρουργείο για συγκόλληση του μέλους της, ο 16χρονος και 2 ακόμα τραυματίες στο ΓΝ Νίκαιας, και ένας τραυματίας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, λόγω της ιδιότητας του (αστυνομικός).

Από τους υπόλοιπους 11 που διακομίστηκαν στο ΚΥ Αίγινας, οι 5 έλαβαν εξιτήριο ενώ οι άλλοι 6 παραμένουν ακόμα για προληπτικούς λόγους. Η κατάσταση των τραυματιών είναι καλή».

Ιδιοκτήτης ταχύπλοου: «Δεν είδα τίποτα»

Ο ιδιοκτήτης του ταχύπλοου που εμβόλισε το τουριστικό σκάφος, ο οποίος συνελήφθη, είπε: «Δεν είδα τίποτα». Αυτό σημαίνει ή ότι δεν είδε τη λάντζα γι’ αυτό και έπεσε πάνω της, ή πως όταν την είδε δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top