Θαλάσσια τραγωδία στην Αίγινα: ΑΥΤΟ είναι το ταχύπλοο που έκοψε στα δύο τη λάντζα

Εμφανή τα σημάδια από τη σύγκρουση

Θαλάσσια τραγωδία στην Αίγινα: ΑΥΤΟ είναι το ταχύπλοο που έκοψε στα δύο τη λάντζα

​Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους στη θαλάσσια περιοχή της Αίγινας, όταν το τουριστικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ταχύπλοο. Τουλάχιστον τρία άτομα έχουν τραυματιστεί, ενώ υπάρχουν φόβοι και για αγνοούμενους.

Ο δημοσιογράφος από το VIMA FM, Γιώργος Κακούσης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες από το μοιραίο ταχύπλοο, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι της Αίγινας.
aig1.jpg
Το σκάφος που εμβόλισε και έκοψε στα δύο τη λάντζα έχει σημάδια από τη σύγκρουση στην αριστερή πλευρά της πλώρης του καθώς και στο μπροστινό σημείο.
Νεκροί είναι ο χειριστής του τουριστικού σκάφους, ένα παιδάκι 9 ετών και ένας 50χρονος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, και εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού.
aig2.jpg

Το τέταρτο άτομο εντοπίστηκε νεκρό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Λιμενικό, σε βάθος 20 μέτρων στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Το τουριστικό σκάφος είχε ξεκινήσει από την Πέρδικα με προορισμό το νησάκι Μονή, όπου μετέφερε 20 παραθεριστές για να κάνουν το μπάνιο τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top