Οι πρώτες φωτογραφίες από την σύγκρουση σκαφών στην Αίγινα

Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες

Οι πρώτες φωτογραφίες από την σύγκρουση σκαφών στην Αίγινα

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου! Τραγικός απολογισμός είναι μέχρι στιγμής οι τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες.

16-1526331200ταχύπλοο.jpg
Όπως φαίνεται από τις εικόνες η σύγκρουση των δυο σκαφών, του ταχυπλόου και του τουριστικού που μετέφερε 20 επιβάτες από την Πέρδικα στο νησί της Μονής έγινε σε μικρή απόσταση από την ξηρά.

aigina4_473_355.jpg
Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται και η επιχείρηση του Λιμενικού και ιδιωτικών σκαφών για τον εντοπισμό αγνοούμενων και όσων βρέθηκαν στο νερό μετά τη σύγκρουση των δύο σκαφών.

aigina6.jpg
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν ήδη μεταβεί στην πύλη Ε9 του λιμανιού του Πειραιά όπου θα φτάσει καράβι από την Αίγινα, το οποίο μεταφέρει τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα ανοιχτά του νησιού, όταν ταχύπλοο εμβόλισε και έκοψε στη μέση τουριστικό σκάφος.

perdika4.jpg
Πέντε οχήματα του ΕΚΑΒ βρίσκονται σταθμευμένα στην προβλήτα του λιμανιού και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένουν να παραλάβουν τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ο επιβάτης του σκάφους που ακρωτηριάστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΡΑΓΩΔΙΑ!Σύγκρουση τουριστικού σκάφους με ταχύπλοο στην Αίγινα-Τέσσερις οι νεκροί-ΦΩΤΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top