ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ λόγω απαγορευτικού!Γαμπρός ξέμεινε στον Πειραιά κι η νύφη πήγε Σίφνο

Λιποθύμησε βλέποντας τον καλό της να μην μπαίνει στο πλοίο

​Όλα του γάμου δύσκολα λέει ο σοφός λαός και ακόμα δυσκολότερα όταν υπάρχει απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά. Έτσι σήμερα μια νύφη χωρίστηκε από τον γαμπρό… πριν το γάμο αφού εκείνη ταξίδεψε για Σίφνο ενώ ο καλός της δεν πρόλαβε να ανέβει στο καράβι και ξέμεινε στον Πειραιά.

Όπως είπε ο γαμπρός στον ΣΚΑΪ το πρωί στο λιμάνι επικρατούσε κομφούζιο. Κόσμος έ��ρεχε, δεν ήξερε αν θα ταξιδέψει και στο καράβι για Σίφνο είχαν συγκεντρωθεί πολλοί άνθρωποι.

Το Λιμενικό είχε θέσει σε ισχύ το απαγορευτικό, όμως ο καπετάνιος του πλοίου που επρόκειτο να ταξιδέψει ο ίδιος με τη μέλλουσα σύζυγό του αποφάσισε να φύγει έτσι κι αλλιώς.

Η… νύφη εκείνη την ώρα βρισκόταν στην μπουκαπόρτα του πλοίου, ενώ ο καλός της με τη μητέρα της ήταν απέξω. Ξαφνικά είδε την μπουκαπόρτα να σηκώνεται και αμέσως έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Όπως είπε ο γαμπρός η κοπέλα λιποθύμησε μέσα στο πλοίο από τον πανικό της, αλλά πλέον είναι καλά και περιμένει με το επόμενο καράβι τον γαμπρό και τη μητέρα της για να γίνει ο γάμος που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη του Δεκαπενταύγουστου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top