Η «Φόνισσα του Κορωπίου» είχε προειδοποιήσει:Τα τρία ξεσπάσματα πριν το άγριο έγκλημα

Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της 35χρονης-Τα τελευταία λόγια του θύματος

Η «Φόνισσα του Κορωπίου» είχε προειδοποιήσει:Τα τρία ξεσπάσματα πριν το άγριο έγκλημα

Σοκαριστικά και ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την «φόνισσα του Κορωπίου», την 26χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε και σκότωσε την 35χρονη εν διαστάσει ��ύζυγο του 41χρονου συντρόφου της, μπροστά στα μάτια των δυο παιδιών του θύματος.

Όπως διαβάζουμε στο «Πρώτο Θέμα», η 26χρονη φόνισσα είχε «προειδοποιήσει» στο παρελθόν για το κακό που θα γινόταν, με τρία άγρια ξεσπάσματα, δείχνοντας τις προθέσεις της για την αντίζηλο της. Δυστυχώς όμως δεν την «άκουσε» κανείς.

050816135919_9078.jpg
Στην κατάθεση της αδερφής του θύματος, περιγράφονται με λεπτομέρειες οι απίστευτες σκηνές ερωτικής αντιζηλίας, αλλά και οι εκρήξεις της 26χρονης, οι οποίες γίνονταν όλο και πιο συχνές, με αποτέλεσμα να δημιουργεί συνεχώς προβλήματα.

050816135920_0279.jpg

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ:

«Τον Σεπτέμβριο του 2014 όπως μου διηγήθηκε η αδερφή μου (το θύμα) δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο σπίτι της από τη δράστρια, η οποία της ανέφερε ότι διατηρεί ερωτικό δεσμό με τον σύζυγό της και ότι είναι έγκυος. Η αδερφή μου είχε ταραχτεί πολύ, αλλά ο σύζυγός της την διαβεβαίωνε ότι είχε ξεκόψει με αυτή τη γυναίκα. Η δράστρια όμως εξακολουθούσε να την παίρνει τηλέφωνο και να την απειλεί και να της λέει διάφορα πράγματα, όπως ότι η αδερφή μου έχει σπίτι και χρήματα, ενώ εκείνη δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά της, και ότι η αδερφή μου στέκεται εμπόδιο στον έρωτα της».

162465.jpg

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ:

Σύμφωνα με τα δικόγραφα, ήταν το Πασχα του 2015. Το θύμα καθόταν με την οικογένεια της στην αυλή του σπιτιού της, όταν δέχτηκαν μια ξαφνική επισκεψη. Η 26χρονη φόνισσα είχε επιβιβαστεί σε ταξί και έκανε κύκλους γύρω από το σπίτι της 35χρονης, ενώ σύμφωνα με μάρτυρα, είχε κοντοσταθεί έξω από την αυλόπορτα. Αμέσως μετά, ο 41χρονος που είχε καταλάβει τι συνέβαινε, πήρε το αυτοκίνητο του και έφυγε από το οικογενειακό τραπέζι.

«Τότε η αδερφή μου κατάλαβε ότι ο σύζυγός της δεν είχε διακόψει την ερωτική του σχέση. Παρά τα όσα συνέβαιναν, η αδερφή μου δεν αντέδρασε με κάποιο δυναμικό τρόπο, αλλά υπέμεινε την απιστία του άνδρα της και έδειχνε σοκαρισμένη, καθώς είχε σχέση με τον γαμπρό μου από τα 17 και δεν πίστευε αυτό που συνέβαινε».

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ:

Η 26χρονη είχε κάνει κόλαση την ζωή της 35χρονης. Την απειλούσε διαρκώς ότι θα κάνει κακό στα παιδιά της και ότι θα πάει στο σχολείο και θα τους πει ότι ο πατέρας τους έχει ερωμένη και ότι έχουν και άλλα αδέρφια.

«Γνωρίζαμε το θράσος που είχε και το μένος που είχε με την αδερφή μου, αλλά δεν περιμέναμε να τη σκοτώσει» λέει η αδερφή της 35χρονης.

050816135924_4959.jpg

Στις 19 Οκτωβρίου 2015 είχαν καταλήξει όλοι στο Α.Τ Κορωπίου μετά από άγρια επίθεση της 26χρονης στο θύμα:

«Συγκεκριμένα την 19-10-2015 η αδερφή μου πήγε στο συνεργείο του εν διαστάσει συζύγου της για να πάρει τη διατροφή. Εκεί βρέθηκε και η 26χρονη και η αδερφή μου της ζήτησε να φύγει. Τότε εκείνη της επιτέθηκε, την έβρισε, την απείλησε και την χτύπησε, προκαλώντας της μώλωπες σε όλο το σώμα, ενώ για μέρες φορούσε κολάρο στο λαιμό. Για το περιστατικό πήγαν και οι δυο στο αυτόφωρο».

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ:

Την ώρα που δεχόταν μαχαιριές, η 35χρονη τηλεφώνησε στην αδερφή της:

«Άκουγα κραυγές και φωνές, και συγκεκριμένα την αδερφή μου να φωνάζει “τρέξτε στον πατέρα σας” και “βοήθεια” και τις κραυγές των δυο παιδιών που φώναζαν “μαμά, μαμά”».

050816135921_1449.jpg

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ:

Ο 13χρονος γιος του θύματος συγκλονίζει με τα όσα είπε στους αστυνομικούς για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του:

«Ξαφνικά ακούσαμε φωνές και βγαίνοντας έξω είδαμε μια γυναίκα να είναι πάνω από τη μητέρα μας κρατώντας ένα μαχαίρι. Στο έδαφος υπήρχαν κηλίδες αίματος που κατάλαβα ότι ήταν από τη μητέρα μου. Αμέσως πιάσαμε τα χέρια της με τον αδερφό μου (11 ετών) και προσπάθησα να της πάρω το μαχαίρι. Τότε ήρθε και ο πατέρας μου που άκουσε τις φωνές. Άρχισε να χτυπά τη γυναίκα προκειμένου να την απομακρύνει. Τότε της άρπαξα το μαχαίρι και το πέταξα στο οικόπεδο. Η μητέρα μου είχε παντού αίματα και φαινόταν μια μαχαιριά στην πλάτη της. Σε όλη τη διαδρομή προς το νοσοκομείο της μιλούσαμε και μέχρι που φτάσαμε φαινόταν ότι είχε λίγο τις αισθήσεις της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top