ΦΕΥΓΕΙΣ για διακοπές; ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσεις! ΕΤΣΙ θα πρoστατεύσεις το σπίτι σου από ληστές

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

​Όλοι μας περιμένουμε ένα ολόκληρο χρόνο τις καλοκαιρινές διακοπές. Σε κάποιους όμως μένουν αξέχαστες, όχι για τις στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, αλλά γιατί επιστρέφοντας βρίσκουμε τα σπίτια τους λεηλατημένα.

Και το χειρότερο είναι ότι το λάθος είναι δικό μας. Ας δούμε τι πρέπει να κάνουμε και κυρίως να μην κάνουμε ώστε να μην διευκολύνουμε τους διαρρήκτες να εισβάλουν στα σπίτια μας. Έχουμε και λέμε…

Η μόδα του check-in στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια των διακοπών μας μπορεί να μετατρέψει τη χαρά, σε εφιάλτη. Από τη μια ενημερώνουμε τους φίλους μας, απ�� την άλλη όμως

Δυστυχώς καταλαβαίνουμε το λάθος μας όταν είναι αργά, μιας και οι επιτήδειοι καραδοκούν. Ειδικά τώρα τον Αύγουστο που οι περισσότερες γειτονιές της Αθήνας έχουν αδειάσει.

Σε πολλές πολυκατοικίες οι ένοικοι κλειδώνουν την πόρτα και έχουν τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας στην είσοδο. Πρέπει πάντα να ζητάμε από κάποιον να περνάει από το σπίτι μας και να ελέγχει αν υπάρχει κάτι ύποπτο.

Τα πρέπει και τα μη είναι πολλά. Ένα λάθος που κάνουμε συχνά είναι να αφήνουμε σκάλες, έπιπλα ή ογκώδη αντικείμενα στον κήπο.

Διευκολύνουν τους κακοποιούς να φτάσουν στα διαμερίσματά μας. Επίσης απαγορεύεται να αφήνουμε σημειώματα που δηλώνουν ότι λείπουμε και για πόσο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top