AYTOI είναι που λήστεψαν την τράπεζα στην Κηφισίας! ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ πώς «σήκωσαν» 60.000 ευρώ

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

AYTOI είναι που λήστεψαν την τράπεζα στην Κηφισίας! ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ πώς «σήκωσαν» 60.000 ευρώ

​Καρέ καρέ έχουν αποτυπωθεί στις πέντε κάμερες κλειστού κυκλώματος οι τέσσερις ληστές που μεταμφιεσμένοι μπούκαραν μέρα μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Κηφισίας, μια ανάσα από τη ΓΑΔΑ, κράτησαν επί δύο ώρες 13 ομήρους και έφυγαν σαν κύριοι παίρνοντας τουλάχιστον 60.000 ευρώ.

Σήμερα μάλιστα η εφημερίδα Freddo δημοσιεύει φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης των τεσσάρων ληστών που καταγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τη δράση τους.

Το ρολόι δείχνει 14:15. Στην τράπεζα μπαίνουν ως πελάτες δύο αδύνατοι άνδρες, που φορούν τζιν παντελόνι, ο ένας μακρυμάνικο πουκάμισο και ο άλλος κοντομάνικο μπλουζάκι.

image.jpg

Ο τελευταίος με τα αθλητικά παπούτσια είναι αυτός που διακρίνεται αμέσως μόλις μπαίνει στο υποκατάστημα να κοντοστέκεται δίπλα στον κλωβό ασφαλείας, να βάζει το χέρι του μπροστά και δεξιά στη ζώνη του και να τραβά πιστόλι.

Ακολουθεί ο συνεργός του, με μαύρα γάντια και χαρακτηριστική αγκράφα στα παπούτσια του, ενώ στα χέρια του κρατά δύο μαύρους σάκους.

Και οι δύο φορούν ειδικές θεατρικές μάσκες από σιλικόνη που τους δείχνουν γέρους και φαλακρούς.

Οι δύο ληστές αφού απειλούν τη διευθύντρια, τους επτά υπαλλήλους και τους πέντε πελάτες που βρίσκονταν εκεί, τους κλειδώνουν σε ένα δωμάτιο, αλλά κρατούν απ’ έξω τη διευθύντρια για να τους δείξει πού είναι οι θυρίδες.

image (1).jpg

Οι ληστές περιμένουν 28 λεπτά μέχρι να ασφαλίσουν και εξωτερικά το χώρο από ανεπιθύμητους αστυνομικούς. Οι δύο συνεργοί τους που βρίσκονται έξω στον πεζόδρομο έχουν στις τσάντες τους υπο��ολυβόλα για να μπορέσουν να «ραντίσουν» περιμετρικά τον χώρο στη δυσάρεστη περίπτωση που έχει ήδη ειδοποιηθεί το «100».

Αυτοί οι δύο φορούν φόρμες εργασίας και δείχνουν σαν να αναμένουν κάποιο άλλο συνεργείο για να τους μεταφέρει στα σπίτια τους.

Όταν περνούν όμως τα κρίσιμα λεπτά, οι ληστές που είναι μέσα στην τράπεζα τους δίνουν από το τζάμι το σύνθημα να μπουν μέσα, αναγκάζοντας τη διευθύντρια να απασφαλίσει την κεντρική είσοδο.

image 3.jpg
Αφού μπαίνουν όλοι μέσα, δίνουν εντολή στη διευθύντρια να κατεβάσει τα ρολά και έπειτα οι δύο από αυτούς μένουν στο ισόγειο, αδειάζουν τα ταμεία και περιμένουν το άνοιγμα των χρηματοκιβωτίων που λειτουργούν με χρονοδιακόπτη.

Οι άλλοι δύο ζητούν από τη διευθύντρια να τους πάει στις θυρίδες κι εκεί με φιάλη οξυγόνου και τρυπάνι ανοίγουν τις θυρίδες και παίρνουν τα χρήματα.

Η μοναδική κάμερα που είναι εγκατεστημένη στις θυρίδες δείχνει τον χοντρό και εμφανώς ηλικιωμένο να περιφέρεται στο θησαυροφυλάκιο, καθώς αρχικά είναι σε δίλημμα και δεν ξέρει από πού να αρχίσει να σκάβει με το τρυπάνι.

Όταν όμως αδειάζει τις 21 θυρίδες εμφανίζεται στο ισόγειο, έτοιμος να εξέλθει από την τράπεζα, φορώντας και την ειδική προστατευτική άσπρη μάσκα στο στόμα του που χρησιμοποιούσε στο υπόγειο για να αποφεύγει τις αναθυμιάσεις.

image (2).jpg

Η εξωτερική κάμερα δείχνει να φεύγει πρώτος προς την άνοδο της Κηφισίας ο «γλόμπος» με το κοντομάνικο, που ωστόσο έχει φορέσει μαύρα γάντια και βγαίνει κρατώντας έναν από τους μαύρους σάκους.

Ακολουθεί ο εύσωμος με το μπουφάν, μετά βγαίνει ο «χοντρός» με το τρυπάνι και τη μάσκα στο στόμα και τελευταίος βγαίνει αυτός με τη χαρακτηριστική αγκράφα στα παπούτσια του.

Διαβάστε επίσης:

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ληστεία σε απόσταση αναπνοής από τη ΓΑΔΑ! 4 ένοπλοι κράτησαν ομήρους σε τράπεζα

Τουλάχιστον 60.000 ευρώ η λεία από την κινηματογραφική ληστεία της τράπεζας

Ο διάλογος των δραστών της κινηματογραφικής ληστείας σε τράπεζα στην Κηφισίας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top