ΠΟΕΔΗΝ για Πολάκη: Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της

ΔΕΙΤΕ ολόκληρη την ανακοίνωση τους

ΠΟΕΔΗΝ για Πολάκη: Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της

​Συνέχεια στην κόντρα με τον Παύλο Πολάκη έδωσε την Πέμπτη η ΠΟΕΔΗΝ καθώς εξέδωσε ανακοίνωση την οποία απαντάει στις βολές του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, χαρακτηρίζοντας τον «αναλώσιμο υπουργό» και «τυφεκιοφόρο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» που επιλέχθηκε «να πολεμάει στην πρώτη γραμμή προκειμένου να καταστείλει την αντίσταση του λαού ενάντια στην κοινωνική διάλυση».

«Με τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του επιδιώκει να απορροφήσει την κοινωνική κατακραυγή για την προστασία του ηγέτη και των στρατηγών της κυβέρνησης. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει με στοιχεία τη διάλυση του ΕΣΥ που προκαλούν οι πολιτικές του κου Τσίπρα, των Υπουργών Υγείας και συνολικά της κυβέρνησης» αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

Απαντώντας στην χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει πως «πέρα των ύβρεων δεν απαντούν επί της ουσίας στα επιχειρήματα της ΠΟΕΔΗΝ που αποδεικνύει με στοιχεία την κατάρρευση του ΕΣΥ».

«Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της. Από μία κυβέρνηση που δεν δίστασε να κόψει ακόμη και το ΕΚΑΣ από τους πιο ανήμπορους συμπολίτες μας. Καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top