ANEBAINEI η θερμοκρασία-Ξεχάστε τη δροσούλα

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

ANEBAINEI η θερμοκρασία-Ξεχάστε τη δροσούλα

​Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες σε Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Βόρεια Κρήτη περιμένουμε την Τετάρτη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Ν. Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 24 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top