ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ληστεία σε απόσταση αναπνοής από τη ΓΑΔΑ! 4 ένοπλοι κράτησαν ομήρους σε τράπεζα

Πρώτη ανάρτηση: 09/08/2016 17:13

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ληστεία σε απόσταση αναπνοής από τη ΓΑΔΑ! 4 ένοπλοι κράτησαν ομήρους σε τράπεζα

Κινηματογραφική ληστεία έγινε σήμερα το μεσημέρι σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην λεωφόρο Κηφισίας, που βρίσκεται μία ανάσα από την ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις ένοπλοι φορώντας μάσκες πολιτικών προσώπων μπήκαν μέσα στο κτίριο λίγο μετά τις 14:00. Ειδικότερα, στις 14:15 μπήκε ο πρώτος και στην συνέχεια με διαφορά λίγων λεπτών και οι άλλοι τρεις.

Οι δράστες κρατώντας ομήρους το προσωπικό (8 άτομα) αλλά και τους πελάτες της τράπεζας (5 άτομα) ζήτησαν και πήραν όσα χρήματα υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο. Ωστόσο, το ακριβές ποσό παραμένει άγνωστο.

Οι ίδιοι φαίνεται πως επιχείρησαν να διαρρήξουν και θυρίδες που βρίσκονται στο υπόγειο του καταστήματος. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποίησαν τρυπάνια, αλλά παραμένει άγνωστο αν κατάφεραν τελικά να ανοίξουν θυρίδες, αν ναι πόσες και στην περίπτωση αυτή, τι πήραν.

Μάλιστα, όλα αυτά τα έκαναν με την ησυχία τους, χωρίς να βιάζονται, αφού βγήκαν τελικά από την τράπεζα στις 16:05, δηλαδή, περίπου μιάμιση ώρα αργότερα.

Τότε, οι υπάλληλοι κατάφεραν να καλέσουν τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει το υλικό από τις κάμερες για να οδηγηθούν στα ίχνη των δραστών, ενώ εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη ληστεία έχει «άρωμα» τρομοκρατίας κια για αυτό έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της πόλης και κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top