Στις φυλακές Δομοκού και Μαλανδρίνου κάτω από δρακόντεια μέτρα μεταφέρθηκαν οι Σακκάς-Σεϊσίδης

Στις φυλακές Δομοκού και Μαλανδρίνου κάτω από δρακόντεια μέτρα μεταφέρθηκαν οι Σακκάς-Σεϊσίδης

​Σε ξεχωριστές φυλακές και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν αργά το απόγευμα οι Σακκάς και Σεϊσίδης.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν να μεταφερθούν στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο το δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο για το θέμα αυτό και έτσι αποφασίστηκε ο Κώστας Σακκάς να μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού και ο Μάριος Σεϊσίδης στο Μαλανδρίνο Φωκίδας.

Νωρίτερα, η δίκη τους είχε αναβληθεί για τις 17 Αυγούστου 2016 από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, λόγω απουσίας τριών αστυνομικών - μαρτύρων κατηγορίας.

Οι δύο κατηγορουμένοι αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Στην αρχή της διαδιακασίας, ο Κώστας Σακκάς, ανέφερε στο δικαστήριο ότι "ξυλοκοπηθήκαμε και από την άλλη κατηγορούν εμάς", ενώ και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Παράλληλα, ο συνήγορος των κατηγορουμένων Δημήτρης Κ��τσαρής, ανέφερε ότι η υπεράσπιση δεν έχει λάβει γνώση της δικογραφίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top