Στο αυτόφωτο Σεϊσίδης-Σακκάς-Τι λέει στο STAR μάρτυρας κλειδί για την στιγμή της καταδίωξης

Ο ένας από τους δυο συλληφθέντες έχει καταγγείλει ότι ξυλοκοπήθηκε στο αστυνομικό τμήμα

Στο αυτόφωτο Σεϊσίδης-Σακκάς-Τι λέει στο STAR μάρτυρας κλειδί για την στιγμή της καταδίωξης

Εντολή στα εγκληματολογικά εργαστήρια να ελέγξουν τα ορφανά δακτυλικά αποτυπώματα σε συγκεκριμένες ληστείες τραπεζών με τα αποτυπώματα του ενός εκ των δυο συλληφθέντων στη Σπάρτη έχει δώσει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Πρόκειται για τις ληστείες σε Σικούριο, Ακράτα και Βελεστίνο που αποδίδονται σε συγκεκριμένη ομάδα ληστών.

Παράλληλα ελέγχονται και τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των τραπεζών.

Οι δυο κατηγορούμενοι, Σεϊσίδης και Σακκάς, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη όταν δεν σταμάτησαν σε τυχαίο μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ. Μάλιστα κάποια στιγμή την ώρα της καταδίωξης, στην οποία έπεσαν και πυροβολισμοί από την πλευρά των αστυνομικών, επιχείρησαν να μπουν σε ένα ταξί. Ο οδηγός του, Σωτήρης Ροϊνός περιγράφει στο ΣΤΑΡ τι συνέβη...

«Πετάχτηκαν από την δεξιά πλευρά εκεί στο ΚΤΕΛ δύο νεαροί. Ο ένας από τους δύο νεαρούς έτρεξε και άνοιξε την πόρτα. Ο άλλος έφτασε στην μπροστά δεξιά πόρτα αλλά δεν την άνοιξε. Θεώρησα ότι είναι επιβάτες που έχουν χάσει το λεωφορείο. Τους λέω παιδιά “αφήνω τις κυρίες στα ΚΤΕΛ και έρχομαι να σας πάρω».

Εκείνη τη στιγμή όμως εμφανίστηκε ένας μοτοσυκλετιστής της ομάδας ΔΙΑΣ και οι δύο καταζητούμενοι άρχισαν να τρέχουν.

Μαθαίνοντας αργότερα ποιοι ήταν οι δυο νεαροί που προσπάθησαν να μπουν στο ταξί του, ο Σωτήρης Ροϊνός λέει ότι αισθάνεται πολύ τυχερός γιατί δεν ξέρει που θα κατέληγε η ιστορία.

Οι δυο συλληφθέντες αναμένεται να δικαστούν σήμερα από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, πλαστογραφία για τις πινακίδες και τις πλαστές ταυτότητες, αντίσταση κατά της αρχής και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο ένας από τους δυο έχει καταγγείλει ότι ξυλοκοπήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Και οι δυο υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν πυροβολισμούς ενώ ήταν άοπλοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top