Συγκλονίζει ο 41χρονος για την σύζυγό του που δολοφονήθηκε: «Με πήρε τηλέφωνο πριν ξεψυχήσει»

Τι λέει στην κατάθεσή του για το αρρωστημένο τρίγωνο στο οποίο πρωταγωνιστούσε

Συγκλονίζει ο  41χρονος για την σύζυγό του που δολοφονήθηκε: «Με πήρε τηλέφωνο πριν ξεψυχήσει»
Για όλα μίλησε στην κατάθεσή του ο 41χρονος από το Κορωπί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο οποίος για να εκδικηθεί τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του πυροβόλησε τους γονείς της ερωμένης του και συνελήφθη.
Για το σκηνικό του θανάτου στην οδό Πυθαγόρα, είπε:
«Με πήρε τηλέφωνο από το κινητό της στο κινητό μου η εν διαστάσει σύζυγός μου και μου είπε ότι η Νικολέτα βρισκόταν έξω από το σπίτι μας. Ήμουν στο συνεργείο σε απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι και έκλεισα το τηλέφωνο και πήγα με το αυτοκίνητο στο σημείο. Από τον δρόμο άκουγα τα παιδιά μου να φωνάζουν “μαμά, μαμά” και πλησιάζοντας είδα τη Νικολέτα να έχει ρίξει τη Θεοδώρα στο έδαφος, να την έχει ρίξει από πάνω και να τη χτυπάει. Τα παιδιά μου φωνάζανε ότι την κάρφωσε με ένα μαχαίρι και εγώ αμέσως άρχισα να την τραβάω τη Νικολέτα και παράλληλα να τη χτυπάω με γροθιές γιατί δεν μπορούσα να την απομακρύνω, καθώς αντιστεκόταν σθεναρά. Μόλις τα κατάφερα, πλησίασα τη Θεοδώρα και εκείνη σηκώθηκε όρθια με τη βοήθειά μου και είπε ότι την είχε μαχαιρώσει. Τότε εγώ την έβαλα στο αυτοκίνητό μου και μαζί μα τα παιδιά μας την πήγα στο Κέντρο Υγείας. Εκεί την έβαλαν σε ένα φορείο και μαζί με ένα νοσοκόμο και δύο γιατρούς τη βάλαμε στο κρεβάτι. Μέχρι εκείνο το σημείο της μιλούσα και δεν είχε χάσει εντελώς τις αισθήσεις της».
Σχετικά με το αρρωστημένο τρίγωνο στο οποίο πρωταγωνιστούσε, ο 41χρονος κατέθεσε:
«Τον Ιούνιο του 2015 η Θεοδώρα βλέποντας ότι δεν διέκοπτα τον δεσμό μου με τη Νικολέτα υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου. Έφυγα από το σπίτι αλλά τον Αύγουστο επέστρεψα καθώς εί��αμε με τη Θεοδώρα να προσπαθήσουμε να τα βρούμε. Η Νικολέτα όμως δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα, έπαιρνε στο σπίτι τηλέφωνο ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα και με εξύβριζε εμένα και τη Θεοδώρα και απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει εμένα και την οικογένειά μου. Ερχόταν και στο συνεργείο και δημιουργούσε φασαρίες ακόμα και μπροστά στους πελάτες. Αναγκαζόμουν να επιστρέφω σε αυτήν γιατί φοβόμουν ότι θα κάνει πράξη τις απειλές της, ενώ συχνά έμενα στο ξενοδοχείο ή στο συνεργείο για να μην με βρίσκει».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top