Tα πρώτα βήματα της σκυλίτσας που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ το πανελλήνιο

Την πέταξαν από μπαλκόνι χτυπώντας την με μία αλουμινένια σκάλα - Πρώτη ανάρτηση 06/08/2016 23:51

Tα πρώτα βήματα της σκυλίτσας που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ το πανελλήνιο

Η Λέιλα, το σκυλάκι που αγαπήθηκε όσο κανένα από χιλιάδες ανθρώπους, κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα. Αγωνίζεται να καταφέρει να περπατήσει ξανά μετά από δύο δύσκολα ορθοπεδικά χειρουργεία.

Η σκυλίστα βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο και ο τραυματισμός της από την πτώση ήταν σοβαρότατός.

Τα χειρουργεία στα 2 αριστερά της ποδαράκια διήρκεσαν περισσότερο από 4 ώρες το καθένα. Σύντομα όμως όπως λέει ο γιατρός που την ανέλαβε από την πρώτη στιγμή θα καταφέρει να ξεπεράσει τον πόνο και το φόβο στο πλευρό του ανθρώπου που την υιοθέτησε, ο οποίος όμως θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το σπίτι του άνδρα που φέρεται να πέταξε το σκυλί από το μπαλκόνι χτυπώντας το βάναυσα με μία αλουμινένια σκάλα.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του. Ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν κακοποίησε τον σκύλο, αλλά μπήκε στο σπίτι που νοίκιαζε σε ένα ζευγάρι Πολωνών μόνο για να αλλάξει τις κλειδαριές επειδή δεν του πλήρωναν τα ενοίκια.

Η προανάκριση συνεχίζεται και μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν θα ασκήσει ποινική δίωξη στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο στο Star: Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος εξηγεί με ποιον τρόπο έπεσε ο σκύλος από τον 3ο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top