Στον Ανακριτή με σκυμμένο το κεφάλι η φόνισσα του Κορωπίου- Υποστηρίζει ότι «θόλωσε» (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα θα απολογηθεί και ο 41χρονος

Στον Ανακριτή με σκυμμένο το κεφάλι η φόνισσα του Κορωπίου- Υποστηρίζει ότι «θόλωσε» (ΦΩΤΟ)

​Στον Ανακριτή οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η 26χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί. Η νεαρή εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα ενώ είχε σκυμμένο το κεφάλι της.

162395.jpg
Η ίδια υποστηρίζει ότι θόλωσε γιατί ζήλευε την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της και για αυτό την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Όπως λέει, πριν από τον φόνο προηγήθηκε έντονος καυγάς μεταξύ τους και αντάλλαξαν πικρές κουβέντες.

162396.jpg
Εκείνη, θύμωσε τόσο πολύ και τρελαμένη όπως ήταν, άρπαξε το μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει στο κορμί της άτυχης γυναίκας μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια των ανήλικων παιδιών του θύματος.

Αιτία του φρικιαστικού εγκλήματος; Ένας άντρας! Ο 41χρονος σύντροφος της φόνισσας και πρώην σύζυγος του θύματος. Και με τις δύο είχε πα��διά… Για την ακρίβεια δυο με την καθεμία!

162397.jpg
Εκείνος ήταν που μετέφερε την 35χρονη στο νοσοκομείο, όπου άφησε και την τελευταία της πνοή. Το απόγευμα της Πέμπτης, η υπόθεση πήρε διαστάσεις οικογενειακής τραγωδίας.

162398.jpg
Σε κατάσταση αμόκ, ο άντρας πήγε στο πατρικό της 26χρονης, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πατέρα της. Το απόγευμα της Παρασκευής, στις 17:00, θα οδηγηθεί και αυτός στον ανακριτή για να απολογηθεί.

162399.jpg
Τα πραγματικά θύματα της φρικιαστικής υπόθεσης; Τα τέσσερα μικρά παιδιά! Τα δυο έμειναν ορφανά από μητέρα καθώς εκείνη δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια τους και τα άλλα επειδή η μητέρα τους έγινε φόνισσα και είναι στη φυλακή!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top