ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ στο έγκλημα ΠΑΘΟΥΣ στο Κορωπί-Τι λέει ο δικηγόρος της 26χρονης

Δεν σταματά να χύνεται αίμα-Πρώτη ανάρτηση: 04/08/2016 18:09

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ στο έγκλημα ΠΑΘΟΥΣ στο Κορωπί-Τι λέει ο δικηγόρος της 26χρονης

​Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο έγκλημα πάθους που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Κορωπί, όπου μια 26χρονη δολοφόνησε με βάναυσο τρόπο την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της, μπροστά στα ίδια της τα παιδιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα λίγο πριν τις 5:00 το απόγευμα, ο 41χρονος πρώην σύζυγος της δολοφονημένης, βρέθηκε έξω από το σπίτι του πατέρα της 26χρονης φερόμενης ως δράστης του χθεσινοβραδινού εγκλήματος και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο 60χρονος πατέρας της 26χρονης όσο και η 55χρονη σύντροφος του τελευταίου, τραυματίστηκαν στα πόδια και στην πλάτη. Νοσηλεύονται και οι δύο στο ΚΑΤ εκτός κινδύνου.

Ο 41χρονος στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, κρατώντας την καραμπίνα και εξαφανίστηκε. Όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί στο σπίτι του πατέρα του 60χρονου, συνέδεσαν τις δύο υποθέσεις και πήραν τηλέφωνο τον 41χρονο, ο οποίος τους είπε πως θα σκοτώσει και άλλους και μετά θα αυτοκτονήσει.

Ακολούθησε καταδίωξη και λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ο 41χρονος συνελήφθη.

Το τραγικό βράδυ που αναστάτωσε την περιοχή

Όλα έγιναν, λίγο μετά τις 22:30, στο σπίτι του θύματος! Η 26χρονη δολοφόνος, η οποία έχει και αυτή δυο παιδιά με τον 41χρονο πρώην σύζυγο της 35χρονης, επισκέφτηκε το θύμα.

Οι δυο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται και να φωνάζουν. Κάπου εδώ να σας ενημερώσουμε ότι ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά και πως οι καυγάδες τους ήταν καθημερινό φαινόμενο! Μάλιστα, οι δυο τους είχαν φτάσει και στο αστυνομικό τμήμα για να λύσουν τις διαφορές τους.

Το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, έμελλε να λάβει χώρα και ο τελευταίος καυγάς των γυναικών. Και αυτό γιατί η 26χρονη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και το κάρφωσε τουλάχιστον πέντε φορές στην 35χρονη! Το πιο ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι μπροστά σε όλα αυτά ήταν και τα ανήλικα παιδιά του θύματος, ηλικίας 9 και 11 ετών.

Ο 41χρονος και όπως φαίνεται το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δυο γυναίκες είχε συνεργείο λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι. Άκουσε τα ουρλιαχτά και έτρεξε στο σπίτι.

Είδε την πρώην γυναίκα του πεσμένη στο πάτωμα, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας στο Κορωπί, όπου λίγο αργότερα, εκείνη ξεψύχησε.

Τραγικές φιγούρες τα 4 παιδιά του 41χρονου. Τα δύο τα έκανε με την 26χρονη και τα άλλα δύο με την 35χρονη πρώην σύζυγό του.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 26χρονης

Λέει πως δεν θυμάται πλήρως τη σκηνή του δράματος που εκτυλίχθηκε στο Κορωπί. Φταίει η κακιά στιγμή και ζητά συγγνώμη από την οικογένε��α της τεθνεούσης, από την δική της και από την τοπική κοινωνία. Κυρίως όπως είναι συντετριμμένη επειδή 4 ανήλικα παιδιά απορφανίστηκαν. Αυτή η λαθεμένη ερωτική σχέση, αυτό το κακό μοντέλο της από κοινού συμβίωσης ενός αντρά εναλλάξ με δυο γυναίκες οδήγησε στο φονικό και στο δρόμο που ακολουθούν αυτές οι οικογένειες", σημείωσε ο δικηγόρος Βασίλης Ταούξης.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του STAR από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της 35χρονης, η 26χρονη είχε εμμονή μαζί της και συνεχώς την ενοχλούσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top