ΦΡΙΚΗ στο Κορωπί- ΣΚΟΤΩΣΕ την πρώην του συντρόφου της μπροστά στα ανήλικα παιδιά της

Άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και της το κάρφωνε με μανία

ΦΡΙΚΗ στο Κορωπί- ΣΚΟΤΩΣΕ την πρώην του συντρόφου της μπροστά στα ανήλικα παιδιά της

​Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για το φρικιαστικό φονικό που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί με θύμα μία 35χρονη γυναίκα! Δολοφόνος της άτυχης μητέρας δυο παιδιών, η νυν σύντροφος του πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδιών της.

Το τραγικό βράδυ που αναστάτωσε την περιοχή

Όλα έγιναν, λίγο μετά τις 22:30, στο σπίτι του θύματος! Η 26χρονη δολοφόνος, η οποία έχει και αυτή δυο παιδιά με τον 41χρονο πρώην σύζυγο της 35χρονης, επισκέφτηκε το θύμα.

Οι δυο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται και να φωνάζουν. Κάπου εδώ να σας ενημερώσουμε ότι ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά και πως οι καυγάδες τους ήταν καθημερινό φαινόμενο! Μάλιστα, οι δυο τους είχαν φτάσει και στο αστυνομικό τμήμα για να λύσουν τις διαφορές τους.

Το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, έμελλε να λάβει χώρα και ο τελευταίος καυγάς των γυναικών. Και αυτό γιατί η 26χρονη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και το κάρφωσε τουλάχιστον πέντε φορές στην 35χρονη! Το πιο ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι μπροστά σε όλα αυτά ήταν και τα ανήλικα παιδιά του θύματος, ηλικίας 9 και 11 ετών.

Ο 41χρονος και όπως φαίνεται το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δυο γυναίκες είχε συνεργείο λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι. Άκουσε τα ουρλιαχτά και έτρεξε στο σπίτι.

Είδε την πρώην γυναίκα του πεσμένη στο πάτωμα, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας στο Κορωπί, όπου λίγο αργότερα, εκείνη ξεψύχησε.

Οι άντρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τη φερόμενη ως δολοφόνο, ενώ οδήγησαν στο τμήμα Κορωπίου τον 41χρονο άνδρα, για να δώσει κατάθεση. Κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους του εγκλήματος. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ στο Κορωπί- ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ με μανία και ΣΚΟΤΩΣΕ την πρώην γυναίκα του συντρόφου της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top