Φθιώτιδα: Η βουτιά που οδήγησε στον θάνατο τον 20χρονο- Τον ΕΦΑΓΑΝ τα καβούρια

Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα από τον Καλόγηρο

Φθιώτιδα: Η βουτιά που οδήγησε στον θάνατο τον 20χρονο- Τον ΕΦΑΓΑΝ τα καβούρια

​Περίπου μία εβδομάδα αφότου βρέθηκε το πτώμα ενός νεαρού άντρα στην θάλασσα της περιοχής «Καλόγηρος» στην Στυλίδα… η αστυνομία κατάφερε να βρει την άκρη του νήματος της περίεργης υπόθεσης αλλά και να ταυτοποιηθεί ο νεαρός!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για έναν 20χρονο Βούλγαρο, ο οποίος διέμενε προσωρινά σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας και είχε πάει για μπάνιο μαζί με άλλους ομοεθνείς του. Τον άτυχο νεαρό τον αναγνώρισαν οι φίλοι του.

Οι νεαροί είχαν πάει όλοι μαζί για μπάνιο όταν ο 20χρονος είπε ότι θα πάει να κάνει καμιά βουτιά και απομακρύνθηκε από τους άλλους. Από εκείνη την στιγμή δεν τον ξαναείδαν.

Μετά από ώρες τον αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν. Υπέθεσαν ότι μπορεί και να έφυγε με κάποιο τρόπο. Όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε επιστρέψει στο χωριό τον αναζήτησαν και τις επόμενες δυο ημέρες στο ίδιο σημείο, αλλά δεν τον βρήκαν.

Όμως δεν είπαν τίποτα στις Αρχές γιατί νόμιζαν ότι είχε φύγει για Βουλγαρία, αφού όπως οι ίδιοι έλεγαν στο χωριό ο 20χρονος περιπλανιόταν από εδώ και από εκεί χωρίς να ενημερώνει κανέναν, ούτε καν την οικογένεια του.

Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός χτύπησε όταν πήγε να κάνει βουτιά στη θάλασσα… Έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια πνίγηκε. Ωστόσο, το πιο ανατριχιαστικό… είναι ότι από τα τραύματα προέκυψε ότι τον δάγκωσαν καβούρια τις ώρες που η σορός του ήταν στην άκρη της θάλασσας.

Την υπόθεση ερευνά το Λιμεναρχείο Στυλίδας και ακόμη δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, αφού είναι σε εξέλιξη η προανάκριση. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων, ενώ εκκρεμούν και οι απαντήσεις των ιστολογικών εξετάσεων του άτυχου νεαρού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top