Mε... ��αλάσνικοφ η επίθεση στην πρεσβεία του Μεξικού στο Κολωνάκι

Βρέθηκαν δυο βολίδες

Mε... καλάσνικοφ η επίθεση στην πρεσβεία του Μεξικού στο Κολωνάκι

​Το κτίριο της πρεσβείας του Μεξικού φαίνεται ότι ήταν τελικά ο στόχος των αγνώστων που πυροβόλησαν δυο φορές προς την τζαμαρία.

Αδιαφορώντας για μέτρα ασφαλείας και αστυνόμευση, τα ξημερώματα της Κυριακής, πυροβόλησαν στον τέταρτο και τρίτο όροφο όπου στεγάζονται μια χρηματιστηριακή εταιρεία και μια γνωστή εταιρεία ρούχων. Ωστόσο, το μόνο διακριτικό που υπάρχει είναι η σημαία της χώρας του Μεξικού που βρίσκεται στον 5ο όροφο.

Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση βρήκαν δυο βολίδες και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προέρχονται από καλάσνικοφ. Το μακρύκαννο όπλο το επιβεβαιώνει και μια μαρτυρία που έχουν στα χέρια τους η οποία περιγράφει το χτύπημα των δυο μαυροντυμένων δραστών.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ
Τα ξημερώματα είδε δυο άτομα στην γωνία της πλατείας που επέβαιναν σε μια μοτοσικλέτα. Σταμάτησαν στην οδό Κανάρη. Ο ένας από τους δυο κατέβηκε από την μηχανή χωρίς να βγάλει το κράνος του. Τον είδε να πυροβολεί με ένα όπλο που ήταν μακρύ.

Ωστόσο, κάλυκες από το πολεμικό όπλο δεν βρέθηκαν με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η ταυτοποίηση του με αλλά χτυπήματα και όλοι τώρα αναμένουν την ανάληψη ευθύνης της επίθεσης. Βίντεο από καταστήματα και επιχειρήσεις θα ελεγχθούν καρέ καρέ ώστε να αποτυπωθεί το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.

Στις 29 του περασμένου Ιούνη, μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας είχαν εισβάλει στην μεξικανική πρεσβεία με αποτέλεσμα 14 άτομα να προσαχθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top