Το λες και γκάφα! Πως κατέληξε το απόρρητο έγγραφο του ΥΠΕΞ στον Ρουβίκωνα

Για ώρες η ΕΛΑΣ προσπαθούσε να λύσει το γρίφο

Το λες και γκάφα! Πως κατέληξε το απόρρητο έγγραφο του ΥΠΕΞ στον Ρουβίκωνα

​Λύση δόθηκε στο μυστήριο του απόρρητου εγγράφου του υπουργείου Εξωτερικών που βρέθηκε στα χέρια της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

Το έγγραφο έχει σταλεί από το Υπουργείο Εξωτερικών με κοινοποίηση προς τα υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, καθώς και την ΕΛ.ΑΣ., έχοντας μάλιστα τον χαρακτηρισμό "απόρρητο".

020816094823_3721.jpg

Αφορά στην επίθεση που δέχτηκε η τουρκική Πρεσβεία την προηγούμενη εβδομάδα από την ομάδα "Ρουβίκωνας" και προέκυψε μετά τις πιέσεις της Τουρκίας για μεγαλύτερη προστασία.

Αξιωματούχος από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο δεν αποτελεί προϊόν υποκλοπής, καθώς είναι ένα από τα έγγραφα που συμπεριελήφθησαν στη δικογραφία που σχηματίστηκε από την αστυνομία σε βάρος μέλους του Ρουβίκωνα, το οποίο κατηγορήθηκε για την επίθεση με μπογιές στο κτίριο της Τουρκικής Πρεσβείας.

Αστυνομική πηγή από την Ασφάλεια επισημαίνει επίσης, ότι το απόρρητο έγγραφο συμπεριελήφθη στη δικογραφία που υπεβλήθη από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να στηριχθεί η κατηγορία σε β��ρος του συγκεκριμένου ατόμου.

Σε κάθε περίπτωση όταν το ένα υπουργείο στέλνει έγγραφα στο άλλο, οφείλει να είναι προσεκτικότερο, όταν μάλιστα τα έγγραφα αυτά χαρακτηρίζονται και ως απόρρητα! Αλλιώς οι γκάφες καραδοκούν...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top