ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΑΝ για τα μάτια μιας κοπέλας-Στο νοσοκομείο οι 4 άνδρες και το «μήλον της έριδος»

Πανικός σε χωριό της Αχαΐας

ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΑΝ για τα μάτια μιας κοπέλας-Στο νοσοκομείο οι 4 άνδρες και το «μήλον της έριδος»

​Συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσαν και μαχαιριές, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Παναγιά Κλειτορίας στην Αχαΐα, γύρω στη 1.30. Πέντε άτομα συνεπλάκησαν για τα μάτια μιας κοπέλας, η οποία συμμετείχε και αυτή στη συμπλοκή και μάλιστα τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, δυο νεαροί Αλβανοί φέρεται να «κοίταξαν» την 18χρονη Ελληνίδα κοπέλα, γεγονός που εξαγρίωσε τον 21χρονο αδελφό της και έναν φίλο του με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο καυγάς.

Ο ένας Αλβανός έφερε τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, ο άλλος ομοεθνής του, μαχαιριά στο θώρακα, κοντά στην καρδιά ενώ τραυματισμένοι, αλλά όχι από μαχαίρι, βγήκαν από τον καβγά και οι δύο Έλληνες.

Ο ένας έφερε τραύματα στα χέρια και ο άλλος στο μάτι και στο κεφάλι.

Αρχικά και οι 4 μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, ενώ συνελήφθησαν.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στο Κέντρο Υγείας και η κοπέλα η οποία είπε οτι συμμετείχε στο σκηνικό και η οποία επίσης συνελήφθη. Η 18χρονη είχε τραυματιστεί στα χέρια.

Η κατάστασή τους έκρινε τη μεταφορά τους (και των πέντε) στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Από αυτούς ο ένας Αλβανός που είναι ανήλικος (15 ετών), κρίθηκε ότι πρέπει να διακομιστεί στην Αθήνα. Μάλιστα λόγω της κατάστασης της υγείας του και του γεγονότος ότι είναι ανήλικος, ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Η γυναίκα εξήλθε από το νοσοκομείο και κρατείται στο Α.Τ. Κλειτορίας, ενώ οι άλλοι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι.Οι αστυνομικοί του Α.Τ.Κλειτορίας πήγαν στον τόπο του συμβάντος και βρήκαν ένα μεταλλικό γκλοπ και μια μεγάλη κηλίδα αίματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top