Κοζάνη: Τι ζητά ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 5χρονου Στάθη

Τα τέσσερα σκυλιά θανατώθηκαν- Ο ιδιοκτήτης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Κοζάνη: Τι ζητά ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ τρεις μήνες μετά τον θάνατο  του 5χρονου Στάθη
​Τρεις μήνες έχουν περάσει από την τραγωδία στην Κοζάνη, όταν ανήμερα του Πάσχα ροτβάιλερ επιτέθηκαν στον 5χρονο Στάθη, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.
Τα τέσσερα σκυλιά θανατώθηκαν, ενώ στον ιδιοκτήτη απαγορεύτηκε να έχει στην κατοχή του οποιοδήποτε ζώο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, ο ιδιοκτήτης των δύο ροτβάιλερ, που προκάλεσαν το θάνατο στο άτυχο παιδί ζητά μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, τα ονόματα τον νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου Κοζάνης, που ανέλαβαν την αντιμετώπισή του 5χρονου Στάθη.

Επίσης ζητά στοιχεία για την ακριβή ώρα εισόδου στο νοσοκομείο και υποδοχής του αρχικά τραυματισθέντος παιδιού (καθώς μεταφέρθηκε εκεί εν ζωή), όπως κι όλο το ιστορικό παραμονής του στο νοσοκομείο.

Τέλος, ζητούνται η ακριβής διάγνωση, η αντιμετώπιση που ακολουθήθηκε (χειρουργείο, θεραπευτική αγωγή κλπ.) οι ενέργειε�� από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, η ακριβής ώρα θανάτου, καθώς κι αν το νοσοκομείο κρατά στοιχεία DNA του παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία, στο πλαίσιο της ποινικής δίωξης εναντίον του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ, είναι «ανθρωποκτονία από αμέλεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top