Καμίνης: Θα κάνει ΜΗΝΥΣΕΙΣ για τις καταλήψεις στα ιστορικά κτίρια της Αθήνας!

«Επιτέλους να δω, ποιά θα είναι η αντίδραση της Πολιτείας»

Στη δικαιοσύνη θα καταφύγει ο Γιώργος Καμίνης προκειμένου να σταματήσει η κατάληψη ιστορικών κτιρίων της πόλης και η παράνομη εγκατάσταση σε αυτά προσφύγων και μεταναστών!

Μετά και την κατάληψη στο Νοσοκομείο Πατησίων ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι ο δήμος δεν πρόκειται να ανεχθεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση σε ιστορικά κτίριά του, ανακοινώνοντας, ότι θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά - όπως έχει πράξει και σε άλλες περιπτώσεις - περιμένοντας «επιτέλους να δω, ποιά θα είναι η αντίδραση της Πολιτείας».

Ο κ. Καμίνης που κατήγγειλε ότι έως τώρα δεν έχει αντιδράσει «κανείς και κυρίως το υπουργείο, που έχει και την ευθύνη», επισήμανε, ότι οι συνθήκες σε αυτά τα κτίρια είναι άθλιες.

«Οι άνθρωποι αυτοί, δεν αξίζουν αυτή την τύχη αλλά ούτε και η πόλη αυτή την υποβάθμιση και αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση» υπογράμμισε, ενώ επανέλαβε, ότι «ο δήμος Αθηναίων δεσμεύεται ότι μπορεί να φιλοξενήσει οποιονδήποτε πρόσφυγα έχει ανάγκη. Αλλά αυτό, πρέπει να γίνεται με ευθύνη, με οργάνωση και με μέθοδο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top