ΑΓΩΝΙΑ στην Κρήτη: Απειλείται το μάτι του 20 μηνών κοριτσιού που κατασπάραξε ροτβάιλερ!

Η αστυνομία σχημάτισε αυτεπαγγέλτως δικογραφία

ΑΓΩΝΙΑ στην Κρήτη: Απειλείται το μάτι του 20 μηνών κοριτσιού που κατασπάραξε ροτβάιλερ!

​Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν γιατροί και νοσηλευτές στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, την κατάσταση της υγείας του 20 μηνών μωρού, που κατασπαράχτηκε από ροτβάιλερ, στην Κρήτη.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν ο σκύλος της οικογένειας το δάγκωσε.

Η γενική κλινική κατάσταση του μωρού είναι καλή και το κάταγμα ινιακού οστού αντιμετωπίζεται ωστόσο, όπως είπε στο ekriti.gr ο Διοικητής ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος, «οι γιατροί εκφράζουν ανησυχία για το αριστερό μάτι της μικρής, πάνω από το οποίο δέχθηκε ένα μεγάλο και βαθύ τραύμα από το σκυλί, που περνά πάνω από το αυτί και καταλήγει πίσω από το κεφάλι».

Μάλιστα, σήμερα θα πραγματοποιηθεί ιατρικό συμβούλιο, προκειμένου να αποφασιστεί, αν το παιδί θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να σωθεί το μάτι του.

Την ίδια ώρα η αστυνομία στον Άγιο Νικόλαο σχηματίζει αυτεπαγγέλτως δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η μικρή, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας. Λαμβάνονται καταθέσεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το σκυλί, το οποίο πρόσφατα πήρε η οικογένεια στο σπίτι και είχε κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια, κατά τη διάρκεια της βόλτας, επιτέθηκε στα καλά καθούμενα, στο παιδί.

πηγή:ekriti

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top