Συνελήφθη 52χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου-Πως τον ανακάλυψαν οι αρχές

Έπαιρνε τους κωδικούς του wi-fi από το γείτονα του

Συνελήφθη 52χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου-Πως τον ανακάλυψαν οι αρχές

​Έπαιρνε τους κωδικούς του wi-fi από το γείτονα του και διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Πρόκειται για έναν άνδρα 52 ετών από την Αττική, ο οποίος εντοπίστηκε από τη Γερμανική αστυνομία και συνελήφθη από αστυνομικούς του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του γείτονα του κατηγορουμένου στη Σαρωνίδα και προσπάθησαν να εντοπίσουν που είχε το υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο άνθρωπος που δεν είχε καμία σχέση με αυτά, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Μέσα στον πανικό του είπε στους αστυνομικούς ότι είχε δώσει τους κωδικούς από το δικό του wi-fi και σε έναν άνεργο γείτονά του που ζει μόνος του με τη μητέρα του.

Αυτό ήταν το κλειδί για τους αστυνομικούς, οι οποίοι εισέβαλαν αιφνιδιαστικά μέσα στο διαμέρισμα του άνδρα που χρησιμοποιούσε τους κωδικούς του γείτονα του για να κατεβάζει υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας. Τα στελέχη του ηλεκτρονικού εγκλήματος, εντόπισαν μέσα στο διαμέρισμα του, χιλιάδες αρχεία τα όποια έβλεπε και στη συνέχεια διακινούσε ο κατηγορούμενος σε ανθρώπους που έχουν την ίδια αρρωστημένη διαστροφή.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του 52χρονου μέσω της Γερμανικής αστυνομίας. Οι ερευνητές στη Γερμανία αναζητούσαν τα ίχνη ενός άνδρα, ο οποίος είχε κακοποιήσει σεξουαλ��κά ένα κοριτσάκι μόλις έξι ετών στη χώρα τους. Αναζητώντας στο διαδίκτυο τα ίχνη του παιδεραστή εντόπισαν εδώ στην Ελλάδα έντονη δραστηριότητα από τη Σαρωνίδα. Ο άνθρωπος αυτός είχε συλληφθεί και το 2008 για το ίδιο αδίκημα.

Μπήκε στη φυλακή και μόλις βγήκε πριν από περίπου 2 χρόνια συνέχισε τη δράση του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top