Δημοτική αστυνομικός γλίτωσε παιδιά από ΙΧ που έκαναν κόντρες αλλά νοσηλεύεται με αιμορραγία

Ελεύθεροι οι οδηγοί μέχρι να απολογηθούν-Φάκελος φωτιά στο υπουργείο Εσωτερικών

Η άγρια κόντρα δυο νεαρών οδηγών, μέρα μεσημέρι, είχε άσχημη κατάληξη για μια νεαρή δημοτική αστυνομικό, 31 ετών, που βρέθηκε χτυπημένη βαριά, από την τρελή πορεία του ενό�� αυτοκινήτου, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αναπαύσεως, στην Αργυρούπολη.

Οι δυο ασυνείδητοι οδηγοί, ηλικίας 25 και 20 ετών, έκαναν κόντρες ταχύτητας με τα IX τους, στον πολυσύχναστο δρόμο, με κατεύθυνση προς τα Σούρμενα. Η ά��υχη γυναίκα έβαλε το σώμα της μπροστά, για να μην περάσουν ανεξέλεγκτα την διασταύρωση μικρά παιδιά. Το τρελό αυτοκίνητο ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο, την χτύπησε με δύναμη. Είναι χαρακτηριστικό πως έσπασε και τρία κολωνάκια που ξανά τοποθέτησε άμεσα ο δήμος.

Η νεαρή δημοτική αστυνομικός συνόδευε τα παιδιά να πάνε από το κολυμβητήριο της Αργυρούπολης, στο σπίτι της γυμναστικής.
Χάρη στη δημοτική αστυνομικό, κανένα από τα παιδιά δεν έπ��θε τίποτα. Τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, ένας συνάδελφός της που εκτελούσε υπηρεσία μαζί της.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με εσωτερική αιμορραγία, στην εντατική του Ευαγγελισμού.

Οι δυο νεαροί οδηγοί κρατήθηκαν στην Τροχαία Ελληνικού. Έλαβαν όμως προθεσμία για να απολογηθούν και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί ετοίμασαν φάκελο για το υπουργείο Εσωτερικών, με περιστατικά που δημοτικοί αστυνομικοί έπεσαν θύματα βίας, την ώρα της υπηρεσίας, ζητώντας την αναγνώριση της εργασίας τους, ως επικίνδυνης.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΦΩΤΟ ΑΡΧ��ΙΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top